Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan samimiyet dolu itiraflar!

Uğur Aslan, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Aslan kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatırken, muhabbetiyle herkesin gönülleri mest etti. Başarılı oyuncu şöhretinden memnun olduğunu ama çok yorulduğunu belirtti.

Yargı'nın Eren'i olarak televizyon ekranlarında gördüğümüz Uğur Aslan, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta lüks bir otelde sahne aldı. Sonrasında ve öncesinde gelen muhabirlere samimiyet ve sevecenlikle yaklaştı. Ünlü oyuncu set hayatının yorgunluğunda olduğunu belirtirken, ayrıca çektiği programla da çok eğlendiğini ama kendine fazla zaman ayıramadığını belirtti.

uğur aslan

uğur aslan

"DİZİ DAHA YORUCU"

Dizi, sahne performansı ve müzikalin aynı anda olmasının yoruculuğundan bahseden başarılı oyuncu Uğur Aslan "Dizi oldukça mesai gerektiren bir iş, fiziksel olarak çok efor sarf etmeniz gereken bir iş. Mesai süreleri çok uzun, yayın sürelerinin uzun olmasından dolayı orada bir yoğunluk var ama sahne tarafı her şeyinizle performans yapmanız gereken bir şey. 'Afara' arabesk müzikalinde ekstra bir yorgunluk söz konusu. Hem hikaye anlatıp hem şarkı söylüyorum. İkisi birbirine yakın ama dizi daha yorucu" ifadelerini kullandı.

uğur aslan

uğur aslan

"TATLI BİR YORGUNLUK"

Yargı dizisinin sezon finali bölümünü tamamlayan ekibin kutlama görüntüleri hatırlatılınca Aslan "Orada yorgunluk attık, sezon finali sahnesini çektiğimiz bir yerde prodüksiyon bir alan ayırmıştı bize, burada biraz eğlenip yükünüzü atın diye. Hakikaten herkesin ortak kelimesi şeydi yorulmuşuz. Tatlı bir yorgunluktu" açıklamasında bulundu.

uğur aslan

uğur aslan

"SÜRPRİZ OLMADI"

Eşi Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı dizinin bu kadar tutulacağını tahmin ettiğini belirten Aslan "Buradan başka türlü bir sonuç beklemek mümkün değildi zaten. Benim açımdan sürpriz olmadı açıkçası. Biraz kibirli oldu ama gerçekten hissettiğim şeyi paylaştım yani." yorumuyla tebessüm ettirdi.

İlber Ortaylı'nın rap müziği hakkındaki fikirleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı'nın rap müziği hakkındaki fikirleri şaşırttı!
Tolga Çevik'ten eşine doğum günü sürprizi! Evlilik teklifi etti

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Çevik'ten eşine doğum günü sürprizi! Evlilik teklifi etti

BİR YORUM YAPIN 0