Hepsi grubunun solisti Eren Bakıcı evlendi! Sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı

Ekranlardan uzak bir hayat tercih eden Hepsi gurubunun ünlü solisti Eren Bakıcı dünyaevine girdi. Ünlü şarkıcı sır gibi sakladığı eşini ilk kez paylaşınca gündeme bomba gibi oturdu.

Bir döneme damgasını vuran Hepsi şarkı grubunun solistlerinden biri olan Eren Bakıcı grubun dağılmasının ardından sosyal medyadan ve ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeyi tercih etmiş ve Bursa'ya taşınmıştı. 38 yaşındaki Eren Bakıcı, dans ve şarkı kariyerinin ardından tiyatroyla ilgilenmiş ve ardından kendini tamamen doğaya bırakmıştı.

eren bakıcı

eren bakıcı

"SOSYAL MEDYADAN UZAK"

Eren Bakıcı'nın evlendiği dahi bilinmezken, grubun bir diğer solisti Cemre Kemer, katıldığı bir programda Bakıcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kemer "Eren daha kendi içinde daha kendi yağında kavrulduğu bir hayat sürüyor. Sosyal medya ve magazinden uzak" ifadelerini kullandı. 

eren bakıcı

eren bakıcı

EVLİYMİŞ

Bakıcı'nın hayatında büyük değişiklikler olduğunu belirten Kemer "Evli mi?" sorusuna "evet"  yanıtını vermişti.

eren bakıcı ve eşi

eren bakıcı ve eşi

"VALLAHİ ŞAŞKINIM"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmayan ve daha çok dijital dünyadan uzkata yaşayan Eren Bakıcı'nın fan sayfası bir fotoğraf düzenleyip paylaştı. Ünlü şarkıcı altına "Vallahi fotoğrafı nereden buldunuz şaşkınım" diyerek yanıt verdi.

Kara Tahta dizisinden kötü haber! Finale gidiyor

İLİŞKİLİ HABER

Kara Tahta dizisinden kötü haber! Finale gidiyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0