Kara Tahta dizisinden kötü haber! Finale gidiyor

Sezona iddialı bir giriş yapan TRT 1 dizisi Kara Tahta'dan hayranlarını üzen haber geldi. Rakiplerinin gerisinde kalan dizi final kararı aldı. Peki Kara Tahta ne zaman final yapıyor? İşte tüm detaylar...

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte bazı diziler ekranlara veda ederken bazıları da sezon finali bölümlerini açıkladı. Bir taraftan yeni dönemde izleyiciyle buluşacak olan dizilerin hazırlıkları devam ediyor. İddialı projeleri ekranlara kazandıran TRT'nin de yeni sezonda devam edecek yapımları belli oldu.

Kara Tahta finale gidiyor

Kara Tahta finale gidiyor

TRT FİNAL KARARI ALDI!

Reytinglerde ilk sıralarda yer alan Alparslan Büyük Selçuklu, Kasaba Doktoru, Gönül Dağı ve Teşkilat gibi başarılı yapımlar bir sonraki dönemde günleri ve saatlerinde evlere konuk olmaya devam edecek. Ancak 30 Mart 2022'de başlayan Kara Tahta, istenilen başarıyı yakalamayınca adını final yapacaklar listesine yazdırdı.

Kara Tahta

Kara Tahta

Ameliyat olan Furkan AndıçİLİŞKİLİ HABERAmeliyat olan Furkan Andıç'tan ilk paylaşım!

KARA TAHTA 10. BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner, Kerem Aslanoğlu, Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Yasemin Yazıcı gibi isimlerin yer aldığı TRT ÜS Yapım imzalı Kara Tahta, 10. bölümde ekranlara veda edecek.

KARA TAHTA 8. BÖLÜM FRAGMANI!

Hepsi grubunun solisti Eren Bakıcı evlendi! Sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Hepsi grubunun solisti Eren Bakıcı evlendi! Sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0