Yeni gelin Hadise evi terk etti! Eşi Mehmet Dinçerler'i ve evini geride bıraktı

Geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşen düğün ve balayı pozlarıyla gündeme gelen Hadise, yurt dışına çıkarak yalnızlık pozları verdi. Ünlü şarkıcının evi ve eşini bırakarak yurt dışına turneye çıktığı öğrenildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkılarıyla gündeme oturan ve her yaz çıkardığı singlelarla adından bolca bahsettiren şarkıcı Hadise, evlilik kararının ardından geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile dünyaevine girmişti. Çok konuşulan Miami balayından sonra sürekli aşklarını dile getiren çiftten radikal karar geldi. 

YURT DIŞINDA DEVAM EDECEK

Balayında mutlu pozlar veren şarkıcı Hadise ve eşi iş insanı Mehmet Dinçerler'den kötü haber geldi. Mehmet Dinçerler holding işlerine yoğunlaşırken Hadise ise yoğun konser temposu sebebiyle yarım bıraktığı konserlerine yurt dışında devam etme kararı aldı. 

hadise ve eşi mehmet dinçerler

hadise ve eşi mehmet dinçerler

KONSER MARATONU BAŞLADI

Yurt dışına çıkan Hadise şimdilerde evini ve eşini bırakarak tek başına konser maratonuna devam ediyor. Ünlü çiftin uzun bir süre ayrı kalacağı gündeme bomba gibi düştü.

hadise new york turnesi

hadise new york turnesi

ÇİFTİN ARASINDA BİR SORUN YOK

Sürekli eşi Dinçerler'le poz veren Hadise bu sefer sosyal medya paylaşımlarında yalnız poz vermeye başladı. Çiftin aralarında herhangi bir sorunun olmadığı boşanma gibi bir durumlarının olmadığı ikili yoluna aşkla dolu dizgin devam ettiği öğrenildi.

Hande Erçel: Ablamda annemi görüyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel: Ablamda annemi görüyorum!

BİR YORUM YAPIN 0