Ünlü şarkıcı Shakira aldatıldıktan sonra boşanma kararı almıştı! Hayranlarına mesaj bıraktı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, eşi Barcelona'da forma giyen Gerard Pique ile geçtiğimiz günlerde ayrılma kararı verdiğini açıklamıştı. İspanyol basınında yer alan açıklamada Gerard'ın eşini aldattığı ve üstelik Shakira'nın suç üstü yakaladığını bildirmişti. Shakira 11 yıllık birlikteliğine son verirken, merak eden hayranlarına iyiyim anlamına gelen video bıraktı.

Barcelona'nın İspanyol oyuncusu Gerard Pique ve ünlü şarkıcı Shakira 2011 yılında dünyaevine girerek mutlu bir hayat sürdürüyorlardı. 2 çocuklarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken çift, geçtiğimiz gün bir İspanyol gazetesinde ayrıldıklarının haberini vermiş ve sosyal medya hesaplarından duyuru yapmıştı. Paylaşımından sonra ilk kez ekranlarda görülen Shakira eğlenceli bir video içeriği paylaşarak altına "Bu akşam programı kaçırmayın" notunu düşerken hayranlarına aslında "Her şey yolunda, iyiyim" mesajı verdi.

shakira paylaşımı

shakira paylaşımı

SHAKİRA ALDATILDI

Birliktelikleriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcıyla eşi Pique, bu kez tamamen bittiğine yönelik ışığı yaktı. Yayınlanan haberler göre Pique, Shakira'yı aldattı. Shakira, eve geldiği sırada Gerard Pique'yi başka bir kadınla suçüstü yakaladı. Kolombiyalı şarkıcı evi terk ettiği açıklanırken Pique'nin "Ben masumum" diyerek kendini savunduğu ama Shakira'nın buna inanmadığı öğrenildi.

shakira eşi pique ve çocukları

shakira eşi pique ve çocukları

EŞİYLE HİÇ PAYLAŞIM YAPMADI

Pique, Barcelona'daki eski evine taşındığı öğrenilirken, sık sık bu olayla gündeme gelen şarkıcı daha önce sık sık eşiyle paylaşım yaparken 21 Mart'tan itibaren Pique ile ilgili hiç bir şey paylaşmadığı görüldü.

shakira eşi gerard pique

shakira eşi gerard pique

EVLİLİKTEN KORKUYORDU

Shakira, "Planet Weird" podcast'inde evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu söyleyerek "Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum" demişti

BİR YORUM YAPIN 0