Lerzan Mutlu Seren Serengil'e hakaret suçundan hakim karşısına çıktı!

Ünlü sunucu Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman'a hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Lerzan Mutlu hakim karşısına çıktı. Serengil'in annesi Teoman, suçlamaları kabul etmeyen Mutlu'nun cezalandırılmasını istedi. İşte tüm detaylar...

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu sosyal medya hesabından sunucu Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman'a hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis cezasıyla tutuksuz yargılanmıştı. Ünlü şarkıcı hakim karşısına çıkarak suçlamaları kabul etmedi. Şikayetçi Serengil ile birlikte Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılan Teoman, Mutlu'nun savunması üzerine ünlü şarkıcının cezalandırılmasını istedi.

Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

"CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Nevin Teoman ise "Sanık bir süredir kızım Seren Serengil'e sataşır şekilde medyada sözler söylüyor, sosyal medya üzerinden yazılar yazıyordu. Bu nedenle suça konu paylaşımların bizim hakkımızda olduğunu anladık. Benimle ilgili iddiaları doğru değildir ve yakışıksızdır. Bu nedenle kendisinden şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

"ÖZÜR DİLESEYDİ ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇECEKTİM"

Özür dileseydi şikayetinden vazgeçebileceğini söyleyen Serengil, Mutlu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Seren Serengil

Seren Serengil

Lerzan MutluİLİŞKİLİ HABERLerzan Mutlu'dan çarpıcı açıklama! "Hiçbir şey yapmasan yine aynı standartta yaşayabilirim"

"Sanık uzun süredir bana karşı takıntılıdır, husumet beslemektedir. Suça konu paylaşımları da beni ve annemi kastederek yapmıştır. İsim belirtmemiş olsa da, yaptığı paylaşımların içeriğinden, altına yapılan yorumlara verdiği tepkiden, bu paylaşımları bizim hakkımızda yaptığı açıkça anlaşılmaktadır"

Öte yandan ünlü sunucu sanık Mutlu'nun tehdit ve şantaj eylemlerinin de olduğunu belirtti.

Serengil'in konuşmasından sonra hakim karşısında kendisine söz hakkı düşen Mutlu, "Ben müştekileri kastetmedim. Müştekilere yönelik bir husumet beslemiyorum" diye konuştu" dedi.

SAVCI BERAAT İSTEDİ

Duruşma savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, suça konu paylaşımların müştekilere yönelik yapıldığına dair tereddüte yer vermeyecek şekilde bir açıklık olmadığı gerekçesiyle, sanığın beraat etmesini talep etti. Mahkeme, esasa ilişkin beyanda bulunmaları için taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.

SERENGİL: BENİMLE GÜNDEME GELMEK İSTİYOR

Serengil duruşmanın ardından şu şekilde açıklama yaptı:

"Bu kadının yıllardır bana karşı takıntısı var, benimle gündeme gelmek istiyor. Kurtulamıyorum. En sonunda mahkemeye başvurmak zorunda kaldım. Anneme söylediği her laf için cezasını çekecek"

İDDİANAMEDEN

İddianamede Lerzan Mutlu'nun sosyal medya hesabından 2020 yılında Seren Serengil'e ve annesi Nevin Teoman'a hakaret ettiği öne sürülen iddianamede, sanık Lerzan Mutlu'nun 'Zincirleme şekilde sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' suçundan 4 ay 10 günden, 4 yıl 1 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Genç şarkıcı Arda Han'ın 24 milyon liralık arabasına scooter çarptı

Tolgahan Sayışman'ı gözyaşlarına boğan soru! Ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'ı gözyaşlarına boğan soru! Ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün tarihi belli oldu! Mutlu güne geri sayım

İLİŞKİLİ HABER

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün tarihi belli oldu! Mutlu güne geri sayım

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0