Serdar Ortaç yeni mesleğiyle oturduğu yerden binlerce lira kazanıyor! Sebebi ortaya çıktı

Yeni gelir kapısıyla herkesi şaşkına çeviren şarkıcı Serdar Ortaç, kısa videolarla hayranlarına ulaşarak binlerce lira kazanıyor. "Maksadım para kazanmak değil, insanları mutlu etmek" diyerek bu işe giren ünlü şarkıcının aylık kazancı ise 120 bin TL. Ortaç nasıl düzenli olarak 120 bin TL kazandığının sebebini anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

90'lı ve 2000'li yıllarda piyasaya sürdüğü şarkılarla Türkiye'nin sevilen seslerinden biri olmayı başaran Serdar Ortaç, bir süredir yaşadığı maddi sıkıntılarla gündeme geliyordu. Zor dönemlerden geçen ünlü şarkıcı yeni gelir kapısıyla herkesi şaşırttı.

Doğum günü, yıl dönümü, tebrik mesajı gibi içeriklerin ünlüler tarafından kişiye özel bir şekilde seslendirildiği sisteme dahil olan Ortaç'ın kazandığı ücret dudak uçuklattı. "Maksadım para kazanmak değil, insanları mutlu etmek" diyerek bu işe giren ünlü şarkıcı "Yaklaşık bir yıldır bir sosyal medya platformu ile anlaşarak sevenlerime özel videolar çekiyorum. Doğum günlerini kutluyorum, küs olan çiftleri barıştırıyorum, yani benim aracılığımla karşı tarafa istedikleri özel mesajı iletiyorlar" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaçın yeni gelir kapısı hayranlarını şaşırttı

Serdar Ortaçın yeni gelir kapısı hayranlarını şaşırttı

"EN ÇOK VİDEOSU İSTENEN ÜNLÜ BENİM"

Yaptığı şeyin tamamen hayranlarına değer vermek üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Ortaç, şöyle konuştu:

"Videolarımda bazen küçük bir bölüm de olsa şarkı da söylüyorum. Ayda ortalama 100 video çekiyorum. Bana büyük bir ilgi var. En çok video'su istenen ünlü isim benim. Sevenlerimin hepsi özel ve onları mutlu etmek için de bu platformla iş birliği yapıyorum. Videolar karşılığında belli bir ücret ödeniyor. Bana yıl sonunda ödenecek. Ben videoları para kazanmak için çekmiyorum, önemli olan sevenlerimin özel olduğunu onlara göstermek. Yurt dışında birçok ünlü isim, kişiye özel videolar çekiyor. Bizim ülkemizde bu sistem daha yeni bir sistem, yaygın kullanılmıyor. Dünyaca ünlü isimler ayda çok daha büyük sayıda videolar çekip, büyük paralar kazanıyor"

Ünlü yıldız, sosyal medyada kişilere özel video çekerek ayda tamı tamına 120 bin TL kazanıyor.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Günaydın yazarı Tuba Kalçık, ünlü sanatçıya bunun nedenini sordu. Serdar Ortaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık bir yıldır bir sosyal medya platformu ile anlaşarak sevenlerime özel videolar çekiyorum. Doğum günlerini kutluyorum, küs olan çiftleri barıştırıyorum, yani benim aracılığımla karşı tarafa istedikleri özel mesajı iletiyorlar. Videolarımda bazen küçük bir bölüm de olsa şarkı da söylüyorum. Ayda ortalama 100 video çekiyorum. Bana büyük bir ilgi var. En çok video'su istenen ünlü isim benim."

"Sevenlerimin hepsi özel ve onları mutlu etmek için de bu platformla iş birliği yapıyorum. Videolar karşılığında belli bir ücret ödeniyor. Bana yıl sonunda ödenecek. Ben videoları para kazanmak için çekmiyorum, önemli olan sevenlerimin özel olduğunu onlara göstermek."

"Yurt dışında birçok ünlü isim, kişiye özel videolar çekiyor. Bizim ülkemizde bu sistem daha yeni bir sistem, yaygın kullanılmıyor. Dünyaca ünlü isimler ayda çok daha büyük sayıda videolar çekip, büyük paralar kazanıyor."

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Soral 2 günlük bebeğinin ayaklarını paylaştı! 

Tom Cruise'un meslek aşkı çocukken başladı! 4 yaşında çarşafla çatıdan atlamış

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise'un meslek aşkı çocukken başladı! 4 yaşında çarşafla çatıdan atlamış

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

kemal 1 yıl önce

Eee bunu Yılmaz Vural da yapıyor

Vatan1 1 yıl önce

Gözünü seveyim yine kumara basma da

ayzek 1 yıl önce

haydan gelir kumara gider kıbrısta