Tom Cruise'un meslek aşkı çocukken başladı! 4 yaşında çarşafla çatıdan atlamış

Avrupa prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan "Top Gun: Maverick", başrol oyuncusu Tom Cruise’u bir kez daha en tepeye taşıyarak adından söz ettirilmesini sağladı. Ünlü oyuncu küçük yaşlardan itibaren adrenalin sevdiğini açıklarken, muhabirlere bitmeyen azmini ve meslek aşkını anlattı.

Cannes Film Festivali'nde Avrupa prömiyerini yapan "Top Gun: Maverick" filminin başrol oyuncusu Tom Cruise, geçtiğimiz günlerde röportaj verdi. Ünlü oyuncu verdiği röportajda sanat hayatına nasıl atıldığını ve meslek aşkını neyin körüklediği belirtirken, bu bilgileri paylaşmanın heyecanında olduğu gözlerinden anlaşıldı. 

top gun maverick tom cruise

top gun maverick tom cruise

"SANKİ FİLM SETLERİNDE BÜYÜMÜŞ GİBİYİM!"

Sinemayla ilişkisinin kariyeri boyunca nasıl geliştiği hakkında konuşan dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, çocukken de çılgın şeyler yapan ve uzun uzun ağaçlara tırmanan biri olduğunu belirtti. Cruise "Tam bir hayalperesttim. Zorunda değildim ama ben de aileme katkıda bulunmak için çocukken küçük küçük işler yaptım, ot kestim, kar küredim... Paramı biriktirip birazını aileme verir, kalanıyla sinemaya giderdim. Ve 18 yaşıma geldim... "Taps" filmini yaptığım zaman "işte gerçekleşiyor" dediğimi fark ettim. İlk defa bir film setindeyim. Hiç film okuluna gitmedim ama filmleri çocukluktan beri biliyordum. Her zaman ne tür filmlerden hoşlandığımı ya da hayatımda ne olmasını istediğimi bilirdim. Duvara hedefler yazardım ve bu hedefler için çalışırdım. İzlediğim filmlerdeki o yerlere gitmek istedim. O insanlarla tanışmak istedim. Hikâye anlatıcılığına her zaman çok meraklıydım. Kariyerim ilerledikçe dünyayı dolaşabildim ve farklı dillerde filmler izlemeye başladım. Bunlar her zaman ilgimi çeken şeyler. Farklı türde sinemayı ve tarihini anlamak önemli. Buster Keaton, Harold Lloyd, Charlie Chaplin ile büyüdüm. Sanki film setlerinde, yazar odalarında ve kurgu odalarında büyümüş gibiyim." açıklamasında bulundu.

tom cruise

tom cruise

"HALA ÖĞRENİYORUM"

Hedeflerini daima ileri taşıyan ve öğrenmeye açık, işinin en profesyoneli olmak için çabaladığını ifade eden Cruise "Taps filmini yaparken şunu düşündüm: “Lütfen, eğer bunu hayatımın geri kalanında yapabilirsem, asla hafife almayacağım.” Yapabildiğim tek şeyin, her gün yapabileceğimin en iyisi olduğunu fark ettim. Demek istediğim, hâlâ öğreniyorum. Hâlâ keşfediyorum." şeklinde açıklama yaptı.

tom cruise küçüklüğü

tom cruise küçüklüğü

"ÇATIDAN ATLADIM"

4 yaşında çarşafla çatıdan atladığını belirten Cruise "Dört yaşındayken bir oyuncak bebeğim vardı, onu havaya fırlatıyorsun ve bir paraşütle aşağı iniyor. Bunu ben de yapmak istiyorum dedim. Yatağımdan çarşafları aldığımı ve ucuna ip bağladığımı hatırlıyorum. Çatının üstüne çıktım. Baktım annem mutfaktaydı. Çatıdan atladım. Ve o an, "bu işe yaramayacak" dedim. Korkunçtu, "öleceğim" diye düşündüm. Yere çok sert çarptım. Şans eseri ıslaktı. Gündüz saati yıldızları gördüm. İlk aklıma gelen, "Tanrım, çarşaflar kirlendiği için annem beni öldürecek!" Ben hâlâ kirişlere tırmanan ya da rüzgarda en uzun ağaca çıkan o çocuğum." açıklamasıyla daha küçükken bir meslek aşkı ve dinamiği kazandığını itiraf etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gamze Özçelik 'Umuda Koşanlar Derneği' ile yine gönülleri fethetti!

Nefesler tutuldu! La Casa de Papel: Kore dizisi 24 Haziran başlıyor

İLİŞKİLİ HABER

Nefesler tutuldu! La Casa de Papel: Kore dizisi 24 Haziran başlıyor
Serdar Ortaç yeni mesleğiyle oturduğu yerden binlerce lira kazanıyor! Sebebi ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç yeni mesleğiyle oturduğu yerden binlerce lira kazanıyor! Sebebi ortaya çıktı

BİR YORUM YAPIN 0