Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'tan duygusal Selçuk Tektaş paylaşımı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında eşi Selçuk Tektaş'ın ölümüyle sarsılan Merve Tektaş, aylar sonra eşiyle ilgili ikinci paylaşımda bulundu.

Koronavirüse yakalandıktan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş, ölümüyle tüm aileyi yasa boğdu.

merve tektaş paylaşımı

merve tektaş paylaşımı

AlişanİLİŞKİLİ HABERAlişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş paylaşımı!

Eşinin ölümü ardından çocukları Ceylan ve Eyşan'a sarılarak acısını hafifleten Merve Tektaş, basından uzak durdu. Ancak en son eşinin doğum gününde duygusal bir paylaşıma yer veren Merve Tektaş, eşine olan özlemi durmuyor.

tektaş ailesi

tektaş ailesi

Paylaşımına duygusal bir not yazan Merve Tektaş, "Geçen yıl bugün evliliğimizi son kez kutluyacağımızı bilmiyordum ama benim için bugün 14 yıl oldu ve daha nice yıllarımız olucak belki sen çok uzakta olucaksın ama hep bizimle olucaksın yine haykırıyorum beni hiç kırmadığın için ve iyiki sen olduğun için çok teşekkür ederim benim canım Selçuğum..sevgiyi mutluluğu paylaşmak ne kadar güzelmiş ama acıyı yaşamak çok zormuş mervoşun seni herzaman çok seviyor olucak ve benim içimde yanan ateş hiç sönmiycek ama biz elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmıycak ve ben o günü herzaman umutla bekliycem iyiki iyiki sen iyiki seni çok seviyorum" sözleriyle takipçilerini ağlattı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin asıl mesleği herkesi şaşırttı.

Oyuncu Can Yaman İtalya'da para basıyor! Milyonluk reklam anlaşması yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Can Yaman İtalya'da para basıyor! Milyonluk reklam anlaşması yaptı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Umran 1 yıl önce

Allah rahmet eylesin inşallah