Cedi Osman düğün için kesenin ağzını açtı! 18 milyonluk aracı gelin arabası yapacak

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile 7 Temmuz'da Çeşme'de nikah masasına oturacak olan ünlü basketbolcu Cedi Osman, düğün hazırlıkları için Türkiye'ye geldi. Eylül ayına kadar Türkiye'de kalacak olan NBA yıldızı, 18 milyon TL değerindeki aracını da kargo uçağıyla Türkiye'ye getirtti.

NBA takımı Cleveland Cavaliers'ın yıldızı milli basketbolcumuz Cedi Osman, yakın zamanda "Destan" dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin ile Çeşme'de nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyecek olan çiftten Osman, lig bitince evlilik hazırlıkları için soluğu Türkiye'de aldı. 

Ebru Şahin ve Cedi Osman

Ebru Şahin ve Cedi Osman

Eylül ayına kadar Türkiye'de kalacak olan ünlü basketbolcu Amerika'dan gelirken İtalyan markası 18 milyon TL değerindeki süper lüks aracını da yanında getirdi. Otomobil kiralamak istemeyen Cedi Osman'ın bu hamlesi otomobilini gelin arabası olarak kullanacağına yorumlandı. 

Cedi Osman süper lüks otomobili

Cedi Osman süper lüks otomobili

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Erol 8 yaşındaki Varol'u buldu! Annesi çiçekle teşekkür etti

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Meğer Cansu Dere'nin...

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Meğer Cansu Dere'nin...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Deli Dumrul 1 yıl önce

Bir milyon dolarlık araba, bir milyon sadece, bizde de 2 milyona passat var.