Oğuzhan Koç'a nişanlısı Demet Özdemir şans getirdi! Sahne ücretine zam yaptı

Demet Özdemir ile evlilik hazırlığı yapan şarkıcı Oğuzhan Koç konser fiyatlarına zam yaptı. Oğuzhan Koç'a nişanlısı Demet Özdemir şans ve bereket getirdi. Neredeyse her gün konser veren Koç, konser ücretine zam yapmayı ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifiyle gündem olan Oğuzhan Koç'a nişanlısı uğurlu geldi. Bu yaz Demet Özdemir ile evlilik planları yapan şarkıcı konserden konsere koşuyor. mayıs ayında her gün konser veren Koç Haziran ayı için konser ücretine zam yaptı. 

oğuzhan koç konser üzreti ne kadar

oğuzhan koç konser üzreti ne kadar

Sevilen şarkıcı konser üzretini 70 bin Tl'den 100 bin TL'ye çıkarttı.  eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla iki saate yakın sahnede kalan Oğuzhan Koç Konya, Bursa, İzmir, Bartın, Antalya olmak üzere arka arkaya konser maratonuna devam edecek.

oğuzhan koç

oğuzhan koç

DÜĞÜN MASRAFI ÇIKARIYOR

Limuzin kiralayarak romantik bir evlilik teklifi yapan ünlü müzisyenin düğün hazırlıkları için de hiçbir masraftan kaçınmadığı görülüyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'e doğum günü sürprizi! Ünlü oyuncunun oğlu Karan ile eğlenceli anları

Emine Erdoğan gençlerle çevre yürüyüşüne katıldı! "81 ilde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan gençlerle çevre yürüyüşüne katıldı! "81 ilde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü"
Şarkıcı Buray aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Buray aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Hakan 1 yıl önce

2saatte 100bin TL ne güzel memleket ne vergi veriyor bu arkadaşlar insan kumarda bile bu kadar çabuk para kazanamıyor milletin aklı ile alay ediliyor 4200 TL ye bir ay çalışan ülkede iki saatte yüz bin TL akla ziyan rakamlar

deli 1 yıl önce

bunlarin kine evlilik demek biraz halkin degerleri ile bagdasmaz...bunlar erkekelri sira dizdiler....herhalti ye ...sonra evleniyoruz...bizde yedik...tatmin denir bunlarin anlayisina...evlilik bir ibadettir.....