Emine Erdoğan gençlerle çevre yürüyüşüne katıldı! "81 ilde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, önceki gün Dünya Çevre Günü dolayısıyla Kızılcahamam'da Soğuksu Milli Parkı'ndan başlatılan '81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü' kapsamında gençlerle yürüyüş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan önceki gün 5 Haziran Dünya Çevre Günü için Kızılcahamam'da Soğuksu Milli Parkı'ndan başlatılan '81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü' etkinliğinde gençlerle buluştu. Erdoğan, "Gençlerin ve çocukların bilinçlenmesi beni çok duygulandırdı. Çevreye verdikleri önemi ve hizmeti gördükçe ümidim daha da arttı geleceğe dair" dedi. Ardından çocuklarla geri dönüşüm atölyesinde buluştu. Erdoğan, hem gençlerle hem de minik ellerle yaptığı etkinliğe dair kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"GELECEĞİ DÜŞÜNMEK HEPİMİZİN GÖREVİ"

Öte yandan geri dönüşüm ve sıfır atık konularına oldukça önem veren Erdoğan, geri dönüşüm atölyesinde çocuklarla birlikte kullanılmayan bir eşyayı geri dönüşüme kazandırdı. Erdoğan, "Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin her alanı ise #SıfırAtık anlayışının bir ürünü. Geri Dönüşüm Atölyesi'nde atık gözüyle baktığımız malzemeler, minik ellerde kullanışlı birer eşyaya dönüşüyor. Atıksız bir yaşam için hayata geçirilen uygulamalar ziyadesiyle memnun etti" dedi.

Erdoğan, paylaşımında geleceği düşünmenin hepimizin görevi olduğunu hatırlatarak, "Evrenin sınırsızlığı içinde insana nefes olan dünyamız tek. Geleceğini düşünmek hepimizin görevi. 5 Haziran #DünyaÇevreGünü’nü kutluyor, bu anlamlı günün doğa ile dostluğumuzun pekişmesine, çevre sorunlarına farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum. #DünyaOrtakEvimiz" sözlerine de yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Osmanlı toplumunda mutfak kültürü konulu panel İstanbul'da düzenlendi

Oğuzhan Koç'a nişanlısı Demet Özdemir şans getirdi! Sahne ücretine zam yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'a nişanlısı Demet Özdemir şans getirdi! Sahne ücretine zam yaptı

BİR YORUM YAPIN 0