Güldür Güldür'ün yıldızı Özgün Aydın evlendi! ÇGH 2'nin oyuncusu kardeşinin düğününe gitmedi

Güldür Güldür Show ile ekranların sevilen isimlerinden biri haline gelen Özgün Aydın, Dilan Saltık ile dünya evine girdi. Ünlü oyuncunun nikahına Çok Güzel Hareketler 2 programında yer alan kardeşi Ali Özün Aydın'ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce "Zengin Kız Fakir Oğlan", "Dedemin Fişi" ve "Cici Babam" gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu Özgün Aydın, uzun zamandır Güldür Güldür Show ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. 

Renkli kişiliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aydın, bir süredir birlikte olduğu Dilan Saltık ile nikah masasına oturdu. Necati Akpınar, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve Didem Balçın gibi ünlü isimlerin katıldığı nikah töreninde çiftin şahitliğini Didem Balçın ve Alper Kul yaptı. 

Özgün Aydın ve Dilan Saltık

Özgün Aydın ve Dilan Saltık

Ünlü çiftin nikah töreninden kareler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade Sunal da fotoğraf paylaşarak "Düğüncülük devam..." notunu düştü.

Ali Sunal ve eşi Nazlı Kurbanzade

Ali Sunal ve eşi Nazlı Kurbanzade

Doğa Rutkay Kamal da Özgün Aydın ile çekildiği fotoğrafa "En tatlı damat" notunu düşerek takipçilerinin beğenisine sundu.

Doğa Rutkay Kamal, eşi ve Özgün Aydın

Doğa Rutkay Kamal, eşi ve Özgün Aydın

Çok Güzel Hareketler 2'ye önceki sezon veda eden Ali Özün Aydın'ın abisi Özgün Aydın'ın düğününe gitmemesi herkesi şaşırttı.

Ali Özün Aydın

Ali Özün Aydın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serdar Ortaç oturduğu yerden binlerce lira kazanıyor!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Bir Dost 1 yıl önce

Bu çocuk (Özgün Aydın) HİÇ ROL YAPAMIYOR.