Amine Gülşe kızını ilk kez paylaştı! Mesut Özil'in kızı Eda adeta babasının kopyası

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe, Eda'nın yeni fotoğrafını, "Annesinin kuzusu!" notuyla Instagram'dan paylaştı. Eda'nın babasına benzerliği herkesi şaşkına uğrattı.

Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan  Mesut Özil, tescilli güzel Amine Gülşe, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda kızına kardeş düşündüklerini belirterek "5 çocuk sözümüz var" diyen Amine Gülşe'nin, ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Ünlü futbolcu Mesut Özil'in eşi oyuncu Amine Gülşe, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

İkinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe'nin "Annesinin kuzusu" notu ile paylaştığı kızı Eda ilgi odağı oldu. 

İŞTE AMİNE GÜLŞE'NİN KIZI EDA;

Amine Gülşenin kızı eda

Amine Gülşenin kızı eda

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ölüm tehditleri alan Oyuncu Dünya Aydoğdu'yu KADES kurtardı!

İLİŞKİLİ HABER

Ölüm tehditleri alan Oyuncu Dünya Aydoğdu'yu KADES kurtardı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0