Ölüm tehditleri alan Oyuncu Dünya Aydoğdu'yu KADES kurtardı!

Ölüm tehditleriyle hayatı kabusa dönen oyuncu Dünya Aydoğdu KADES uygulamasıyla hayatı kurtuldu. Eski arkadaşı tarafından gizlice takip edilen oyuncu telefonuna indirdiği KADES uygulamasıyla yardım istedi.

Adını Sen Koy ve Paramparça isimli dizileriyle tanınan oyuncu Dünya Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre eski erkek arkadaşı E. A, genç oyuncunun peşini bırakmadı.

kades uygulamasıyla hayatı kurtuldu

kades uygulamasıyla hayatı kurtuldu

Aylarca her gün genç kadının evinin önüne gelen Aykın, saat fark etmeksizin sosyal medya ve telefon üzerinden aradığı genç kadını, 'Seni bulup, öldüreceğim s.' şeklinde tehdit ve hakaret etmeye başladı.

KADES İLE HAYATI KURTULDU

İddiaya göre 20 Mart günü kendisini 17 kez farklı GSM numarasından arayarak okula kadar gizlice takip ettiğini ve okulun kapısında saatlerce beklediğini anlattı. 

KADES

KADES

KADES en çok indirilen 3İLİŞKİLİ HABERKADES en çok indirilen 3'üncü uygulama oldu! KADES uygulaması nedir?

Korkudan KADES uygulamasını indirdiğini ve panik butonuna basarak yardım istediğini kaydeden genç kadın, olay yerine gelen polisler sayesinde evine döndüğünü anlattı.

Aydoğdu, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak eski sevgilisinin kendisine yaklaşmamasını talep etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Bilginer'in 20 sene önce bugün için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu!

Amine Gülşe kızını ilk kez paylaştı! Mesut Özil'in kızı Eda adeta babasının kopyası

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe kızını ilk kez paylaştı! Mesut Özil'in kızı Eda adeta babasının kopyası
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0