Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe'nin kime benzediği ortaya çıktı!

Türkiye'nin en başarılı jön ve aktörlerinden biri haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı eşi Başak Dizer ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda kucaklarına aldıkları oğulları Kurt Efe'nin kime benzediği hakkında açıklama yapan Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun altın saçlı olduğunu belirtti.

2016 yılında dünyaevine giren Başak Dizer Tatlıtuğ ve Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz aylarda anne ve baba olmanın mutluluğunu tattılar. Oğulları Kurt Efe'nin hiç görülmemesiyle birlikte merak konusu olarak gündeme otururken, Kıvanç Tatlıtuğ bu sıralarda eşini öven sözler sarf ederek röportajlar veriyordu. 

Yakamoz S-245İLİŞKİLİ HABERYakamoz S-245'in Arman'ı Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e ilan-ı aşk!

"ARTIK BABALIĞA  ALIŞTIM"

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere takıldı. Oğlunu kucağına alan genç baba Tatlıtuğ, babalık heyecanından bahsederken "Dünyanın en güzel duygusu, kelimelerle ifade edilmez. Artık babalığa alıştım. Tecrübe kazanıyorum." ifadesini kullandı.

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

"SARIŞINLIĞI BANA HATLARI ANNESİNE BENZİYOR"

Oğlu Kurt Efe'nin kime benzediğini ilk kez açıklayan Tatlıtuğ "Şimdilik sarışınlığı bana benziyor ama hatları kesinlikle annesi" açıklamasında bulundu. Kurt Efe'nin ne zaman kameralara gösterileceği ise bilinmiyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Soral'ın mutlu günü!

Binnur Kaya farklı bir projeyle setlere dönüş yapıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Binnur Kaya farklı bir projeyle setlere dönüş yapıyor!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0