Oyuncu İlayda Alişan çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Başarılı projelerle karşımıza çıkan genç oyuncu İlayda Alişan, önceki günlerde bir moda dergisiyle yaptığı röportajda hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı. Alişan, "Hayatım ve sevdiklerim için çabaladım küçüklüğümden beri" dedi.

'Şampiyon', 'Çukur', 'Masumiyet' gibi birçok başarılı projede sergilediği oyunculuğuyla adından çokça bahsettiren İlayda Alişan, geçtiğimiz günlerde ünlü moda dergisi Re Touch Mag'e yaptığı konuşmasında hakkındaki bilinmeyenlere yer verdi.

İlayda Alişan

İlayda Alişan

Kanal D ekranlarının yeni projesi İLİŞKİLİ HABERKanal D ekranlarının yeni projesi 'Seversin' ne zaman başlıyor?

"SEVGİ ZOR BULUNAN BİR ŞEY"

"Sevmenin baş faktörleri nelerdir, nasıl seversin sevdiğini?" sorusuna ünlü oyuncu, karşılıksız ve saf severim diyerek, "Sevginin masum halini seviyorum. Kirletilmemiş, kirlenmemiş olanını. Sevmek güzel şey. Güzel sevmeyi bilmek ise aslında çok kolay fakat zor bulunan bir şey. Büyüdükçe sevgiyi arıyor oldum ben" ifadelerini kullandı.

İlayda Alişan hakkındaki bilinmeyenleri anlattı

İlayda Alişan hakkındaki bilinmeyenleri anlattı

"SABIRSIZIM"

Kendisinde beğenmediği özelliklerinin başında sabırsızlığının geldiğini söyleyen Alişan, "Bazen ufacık şeyleri kafaya takmak, bazen de en büyük şeyleri umursamamak çelişkisi..." dedi.

Ünlü oyuncu sabırsız olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu sabırsız olduğunu söyledi

"HAYATIM VE SEVDİKLERİM İÇİN ÇABALADIM"

 "En önemli kişilik özelliğin sana göre nedir, mücadele etmeyi sever misin, yoksa durur bekler misin?" sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu şu şekilde konuştu:

"Durup, bir şeylerin ayağıma gelmesini beklemedim hiç. Hayatım ve sevdiklerim için çabaladım küçüklüğümden beri. En önemli kişilik özelliği bana kalırsa nezaketli, adaletli ve saygılı olmaktır."

İlayda Alişan: Hayatım v sevdiklerim için çabaladım

İlayda Alişan: Hayatım v sevdiklerim için çabaladım

"GÖZ ÖNÜNDE OLMAK BAZEN ZORLAŞABİLİYOR"

Şöhret hayatıyla ilgili de konuşan başarılı isim, "Hiç ünlü olmak ya da ünsüz olmak nitelikleri ile değerlendirmedim durumu. Ben sadece işimi yapmak niyetindeyim ama göz önünde olmak bazen zorlaşabiliyor. Sonuçta kitlelere hitap ediyorsunuz. Bu yüzden zor ama keyifli yanları da var, hiç tanımadığın insanların oralarda bir yerlerde seni seviyor olması gibi..." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cemre Baysel kimdir ve kaç yaşında?

Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Özçelik'i sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Özçelik'i sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 0