Sunucu Fulya Öztürk'ten radikal karar: Yeni sezonda istemiyorum

"Fulya İle Umudum Olsun" programının sunucusu Fulya Öztürk'ten radikal bir karar geldi. Öztürk yeni sezonda program yapmak istemediğini ilk kez söyledi.

Şimdilerde Fox TV'de 'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunuculuğunun yapan Fulya Öztürk, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Artık gündüz kuşağında program yapmamaya karar veren Öztürk, kararının nedenini açıkladı.

Fulya Öztürk

Fulya Öztürk

Öztürk, "Aklım ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum." ifadelerini kullandı. Öztürk'ün, aldığı bu kararı Fox yönetimiyle de paylaştığı ve yeni sezonda ekranda olmayacağını ilettiği öğrenildi.

Sunucu Nur Tuğba Namlı'dan Hakan Ural'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Nur Tuğba Namlı'dan Hakan Ural'a övgü dolu sözler!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0