Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den aşk hayatıyla ilgili çarpıcı itiraf!

Geçtiğimiz aylarda Düzcespor'un şampiyonluk kutlamaları için sahne alan ve performans sırasında baygınlık geçiren Gülben Ergen, sosyal medya hesabından konuya ilişkin sorulan soruları cevaplarken, aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer aşan şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda Düzcespor şampiyonluk kutlaması sırasında performans serilerken yerden kalkamamış, hastaneye kaldırılmıştı. Şimdilerde sosyal medyadan iyi olduğunun haberlerini verirken Ergen, sorulan soruları da yanıtsız bırakmadı.

gülben ergen

gülben ergen

"YOK DESEN DE ANLARDIK"

Ünlü şarkıcı Ergen, hayranlarının yönelttiği "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna öyle bir yanıt verdi ki, okuyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergen "Konser aralarında yaşamımda okulların tatil olması, karne telaşı, yazlığa gitme hazırlıkları, stüdyoda şarkı seçimi gibi yaşamsal faaliyetlerim, sorumluluklarım var. Hayatınızda biri var mı? Sorusunun net cevabı. Yok" ifadesini kullanırken, sosyal medyada hayranları tarafından yazılan "Bu kadar uzatmaya gerek var mıydı", "Yok desen de anlardık abla" gibi dalga geçmelere maruz kaldı. 

gülben ergen

gülben ergen

"SEVİNCİMİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEM"

Ayrıca Ergen devamında "Öyleymiş, böyleymiş, şuymuş, buymuş yakıştırmalarının ve zerre doğruluk payı olmayan haberlerin hiç biri doğru değil. Olsa saklamam. Mutluluğumun, sevincimin üstünü örtmem." açıklamasında bulundu.

Senden Daha Güzel'i Pervin'i Ebru Cündübeyoğlu kimdir?Ebru Cündübeyoğlu nereli ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Senden Daha Güzel'i Pervin'i Ebru Cündübeyoğlu kimdir?Ebru Cündübeyoğlu nereli ve kaç yaşında?

BİR YORUM YAPIN 0