Burak Özçivit'in setteki misafiri şaşırttı! Sosyal medyada paylaştı

Son yıllarda 'Kuruluş: Osman' dizisi ile seyirci karşısına çıkan Burak Özçivit, setten paylaştığı karelerle şaşırttı. Özçivit'in sete gelen baykuşla çekildiği neşeli kareler beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik sürdüren Burak Özçivit, rol aldığı Kuruluş Osman dizisi ile adından sıkça söz ettiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özçivit, 21 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. 

'Çalıkuşu' dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında dünyaevine girmişti. Ünlü çift mutluluklarını oğulları Karan ile taçlandırdı. İişkileriyle örnek gösteriilen oyuncu çiftten Burak Özçivit, şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde boy gösteriyor.

Instagram hesabı üzerinden yaptığı fotoğraf serisi paylaşımına "Setin bugünkü misafiri. Müthiş bir şey" açıklamasını yazdı. Özçivit'in o neşeli halleri hayranları tarafından sevgiyle karşılandı.

Yakışıklı oyuncunun gönderisine kısa zamanda 500 binden fazla beğeni ve 5 bine yakın yorum geldi. "Ne şanslı bir baykuş", "Ne kadar uysal bir hayvan" şeklinde yorumlar geldi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aras Bulut İynemli'nin yıllar önce Arka Sokaklar'da oynadığı halleri şaşkına çevirdi!

Zuhal Topal'ın görüntüleri izinsiz kullanılınca soluğu mahkemede aldı! 32 bin liralık maske...

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal'ın görüntüleri izinsiz kullanılınca soluğu mahkemede aldı! 32 bin liralık maske...

BİR YORUM YAPIN 0