Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman prenses kavgasına tutuştu!

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman'ın kızları Alina 1 yaşına girerken, ünlü çift sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Ünlü çift, kızlarının prenses olmasına ilişkin hem fikir olurken, sahiplik konusunda atıştı.

ünlü model Almeda Abazi ile oyuncu Tolgahan Sayışman hayatlarını birlikte geçireceklerine dair 2017'te söz vermiş ve bu adımla dünyaevine girmişlerdi. 2019'da kucaklarına aldıkları ilk çocukları Efehan dünyaya gözlerini açarken, 2021'de de kızları Alina doğmuştu.

tolgahan sayışman eşi almeda abazi ve çocukları

tolgahan sayışman eşi almeda abazi ve çocukları

KIZLARI 1 YAŞINA BASTI

Geçtiğimiz gün kızları Alina Sayışman 1 yaşına basarken, sosyal medya üzerinden kutlandı. Ünlü çift Abazi ve Sayışman kızlarının doğum gününü kutlarken o kareleri sosyal medyada da paylaşıma sundu. Minik kız Alina pastasıyla poz verirken 2008 Miss Globe Kainat güzeli ünlü isim Almeda Abazi paylaşımına "Benim küçük gün ışığım 1 yaşında. Seni seviyorum. İyi ki tatlı bebeğim." açıklamasında bulundu.

alina sayışman

alina sayışman

"HAYIR BENİM PRENSESİM"

Tolgahan Sayışman eşinin paylaştığı kareleri kendi sosyal medya hesabından da paylaşırken "İyi ki doğmuş benim prensesim. Seni çok seviyorum" notunu bıraktı. Sayışman'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan kainat güzeli Abazi ise "Hayır benim prensesim!" açıklamasında bulundu.

alina sayışman

alina sayışman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aras Bulut İynemli'nin yıllar önce Arka Sokaklar'da oynadığı halleri şaşkına çevirdi!

Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'dan müjdeli haber! Begüm Topçu ikinci kez anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'dan müjdeli haber! Begüm Topçu ikinci kez anne oldu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0