Robert De Niro Boğaz keyfi yaptı! Alinazik yedi Türk kahvesi içti

Oscar ödüllü efsanevi aktör Robert De Niro, sahibi olduğu restoran zinciri Nobu'nun İstanbul şubesini ziyaret etmek için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti. İstanbul'a hayran kaldığını her fırsatta dile getiren ünlü yıldız, seyahatin son gününde Türk kahvesi eşliğinde Boğaz'da tekne turu yaptı.

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, 26 Haziran'da sahibi olduğu Uzak Doğu restoran zinciri Nobu'nun İstanbul'daki şubesini ziyaret etmek için İstanbul'a gelmişti. 20 yıldan sonra tekrar İstanbul'a gelen ünlü yıldız seyahatin son gününü geziye ayırdı. İlk olarak Ayasofya Camii'yi ziyaret eden ünlü aktör, daha sonra işadamı Baran Süzer ve ünlü yapımcı Gianni Nunnari ile birlikte Galataport'tan tekneye binerek Boğaz turu yapmayı tercih etti. 

Robert De Niro

Robert De Niro

İstanbul'a hayran kalan De Niro, tekne turu boyunca Türk mutfağının lezzetlerini tatmayı ihmal etmedi. Alinazik sipariş eden ünlü oyuncu daha sonra Türk kahvesi eşliğinde İstanbul Boğazının tadını çıkardı.

Robert De Niro Alinazik yedi

Robert De Niro Alinazik yedi

İstanbul Boğazı'nda tarihi yapılar karşısında adeta şaşkına dönen usta aktör, turun ardından bir pastaneye giderek hediyelik lokum aldı.

Robert De Niro Türk yemeklerini tattı

Robert De Niro Türk yemeklerini tattı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

"The Godfather", "Taksi Şoförü", "Sıkı Dostlar" ve "İrlandalı" gibi birbirinden başarılı yapımlarla dünya sinemasına damga vuran Robert De Niro, kurucusu olduğu Uzak Doğu restoranı Nobu'yu ziyaret etmek için önceki günlerde İstanbul'a geldi. 

İlk olarak Şişli'de bir otelde basın toplantısı düzenleyen De Niro, ziyareti boyunca hayranları tarafından merak edilenleri yanıtlamak için GÜNAYDIN'a çok özel açıklamalarda bulundu. Türk yemeklerini çok lezzetli bulduğunu söyleyen ünlü aktör "Türkiye çok güzel bir ülke. Zengin bir kültürü var. Sadece yemek kültürüyle anılamayacak kadar zengin. 20 yıl önce geldiğim zaman salaş yerlerde, sokak aralarında çok lezzetli yemekler yediğimi hatırlıyorum" ifadelerini kullandı. 

Robert De Niro

Robert De Niro

"Türk dünyasından tarihi bir şahsiyeti oynamak isteseydiniz, kim olurdu?" sorusuna yanıt veren De Niro, "Eminim ki tarihinizde canlandırmaktan çok büyük keyif alacağım birçok tarihi kişilik var. Ama elbette aklıma ilk olarak Atatürk geliyor. Ama şu an için böyle bir durum yok" şeklindeki açıklamalarıyla Türk hayranlarını şaşırttı.

Robert De Nirodan çok özel açıklamalar

Robert De Nirodan çok özel açıklamalar

ÜNLÜ YILDIZ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ!

Geçtiğimiz gün Türkiye'ye gelen ünlü oyuncu Robert Şişli'deki bir otelde basın toplantısı düzenleyen dünyaca ünlü yıldıza restoran zincirinin CEO'su Fumihiro Tahara, şef ve ortağı Nobuyuki Matsuhisa, Türkiye'deki ortakları Baran Süzer ve Meir Teper eşlik etti. Toplantıda "Daha önce de İstanbul'a gelmiştim ama uzun kalmamıştım" diye sözlerine başlayan De Niro, "Burada olmak gerçekten müthiş. İstanbul'da şimdilik film yapmayı düşünmüyorum. Bu şehirde film yapmak eminim müthiş olur. Tabii önce bir senaryo lazım. Yemek herkesi bir araya getiren bir organizasyon. 'Sıkı Dostlar' filminde Martin Scorsese'nin annesi yemek yapmıştı. Restoran işi zor bir iş. Ben bu konuda şanslıyım, yanımdakiler çok önemli kişiler. Türk sineması hakkında bir bilgim yok. Zaten son zamanlarda film izlemiyorum ama İstanbul'da bir film çekmek müthiş olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Robert De Niro İstanbula geldi

Robert De Niro İstanbula geldi

"KAPALIÇARŞI'DAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM"

İstanbul'a hayran kalan De Niro, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok ilginç bir kent, iki kıtayı birbirine bağlıyor. 20 yıl önce gelmiştim. Hatırlıyorum, taksiye binmiştim, git git bitmiyordu, şimdi uçaktan baktım, daha da büyümüş. Adını hatırlayamadığım bir sahil lokantasında çok güzel yemekler yemiştim. Sokak aralarında da çok leziz şeyler tattığımı hatırlıyorum. Bir de Kapalıçarşı'dan çok etkilenmiştim"

Robert De Niro İstanbulda basın toplantısı düzenledi

Robert De Niro İstanbulda basın toplantısı düzenledi

ROBERT DE NİRO İSTANBUL'A GELİYOR!

1994 yılında Şef Nobu Matsuhisa ile birlikte kurduğu restoran zinciriyle tüm dünyada büyük yankı uyandıran dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, önceki yıl koronavirüs salgını sebebiyle İstanbul'daki şubesinin açılışına katılım sağlayamamıştı. Londra'dan özel uçakla 26 Haziran'da İstanbul'a gelmeye hazırlanan ünlü aktör, Nobu'nun içinde bulunduğu The Ritz-Carlton Hotel'de konaklayacak. De Niro'ya gezisinde Nobu restoranlarının belgeselini de çeken bir çekim ekibi eşlik etmeyi planlıyor. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da ikinci restoranını açan De Niro, 2 günlük ziyareti sırasında bir İstanbul gezisi de gerçekleştirecek.

Robert De Niro ve Şef Nobu Matsuhisa

Robert De Niro ve Şef Nobu Matsuhisa

İstanbul'da keyifli zamanlar geçirmeye hazırlanan usta oyuncunun en özel istediği ise keçi sütü ve organik hurmadan şekersiz bir şekilde hazırlanan hurmalı kek oldu. Papatya çayını da çok seven De Niro, çayını Kars'ın Boğatepe Köyü'nden getirilen özel organik bal ile içmek istedi.

Robert De Niro Nobu adlı restoranını ziyaret etmek için İstanbula geliyor

Robert De Niro Nobu adlı restoranını ziyaret etmek için İstanbula geliyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evliliğe ilk adımı attılar!

Prens William öfkeden deliye döndü: Çirkinsin iğrençsin... Bu ne cüret!

İLİŞKİLİ HABER

Prens William öfkeden deliye döndü: Çirkinsin iğrençsin... Bu ne cüret!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 800 yıllık tarihi evlerine geçmeden önce denizin tadını çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 800 yıllık tarihi evlerine geçmeden önce denizin tadını çıkardı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Vatanını Seven 1 yıl önce

Tabii ya Fatih'i oynayacak değil ya

Mehmet 1 yıl önce

Adam işi biliyor. Para kazanmak için Atatürk maskesi takıyor. Niro da olsan kurnaz tüccarsın işte.

Toplam 2 beğeni

Rrr 1 yıl önce

Daha genç olsaydın belki! O daha genç idi.

aspnetturkiye.com 1 yıl önce

sapık boş beleş adam..oynadıgı son filmler sapkın ve igrenç ötesi iyice düşüşe geçti 3 dünya ülkelerini dolaşıp 3-5 cukkalama derdinde

Toplam 1 beğeni

Musab 1 yıl önce

Putperestler

Yorumların Tümünü Okuyun