Pınar Altuğ Atacan'ın kızı Su'dan ailesini gururlandıran anlar!  Yağmur Atacan...

'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ'un kızı Su ortaokuldan mezun oldu.

ünlü oyuncu Pınar Altuğ 12 Nisan 2008 tarihinde kendisinden 9 yaş büyük olan meslektaşı Yağmur Atacan ile hayatını birleştirmişti. Çiftin mutlu evliliklerinden Su adını verdikleri bir kızları olmuştu. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftinin kızları Su büyüdü de ortaokuldan mezun oldu. Pınar Altuğ kızının mezuniyet partisinde gönlünce eğlendi.

Güzelliğiyle ve babasına benzerliğiyle dikkat çeken Su Atacan'ın mezuniyet partisinden paylaşımlarda bulunan Pınar Altuğ'un mutlu aile pozuna beğeni yağdı.

Pınar Altuğ ve ailesi

Pınar Altuğ ve ailesi

Ünlü oyuncu aile pozunu, 'Yolun açık olsun güzel kızım' notuyla paylaştı.

Pınar Altuğ ve ailesi

Pınar Altuğ ve ailesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Disney Plus'ta yeni Türk dizisi! Avcı'nın konusu ne? Avcı dizisinin oyuncuları kim?

İLİŞKİLİ HABER

Disney Plus'ta yeni Türk dizisi! Avcı'nın konusu ne? Avcı dizisinin oyuncuları kim?

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0