Ozan Güven'in gerçek mesleği yok artık dedirtti! Oyunculukla hiçbir ilgisi yok

Yıllardır pek çok başarılı dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Ozan Güven'in asıl mesleği sevenlerini şaşkına çevirdi. Yaklaşık 2 yıldan fazla bir süredir gözlerden uzak bir yaşantı sürdüren Güven'in gerçek mesleğinin dansçılık olduğu ortaya çıktı.

Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla mahkemelik olan oyuncu Ozan Güven, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı sürdürüyor. İstanbul Levent'teki evini bırakıp Cunda Adası'na taşınma kararı alan ünlü oyuncu, kariyerinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle maddi açıdan da zor bir süreçten geçiyor. 

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttıİLİŞKİLİ HABEROzan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttı

Ozan Güven

Ozan Güven

"Fi", "Muhteşem Yüzyıl", "Jet Sosyete" ve "Babil" gibi yapımların yanı sıra Cem Yılmaz ile beraber rol aldığı filmlerle de adından söz ettiren Güven'in gerçek mesleği ise duyanları şoke etti.

Ozan Güvenin asıl mesleği şaşırttı

Ozan Güvenin asıl mesleği şaşırttı

Yaklaşık 2 yıldır ekranlarda yer almayan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü mezunu. 47 yaşındaki oyuncunun aslında dansçı olduğu ama kariyerini oyunculukla devam ettirdiği bilgisi hayranlarını şaşırttı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Gündeş kızını sır gibi saklıyor!

Şef Gürkan Topçu'dan misafirlerine 32 bin TL'lik ikram!

İLİŞKİLİ HABER

Şef Gürkan Topçu'dan misafirlerine 32 bin TL'lik ikram!
Hakan Altun sahneye çıktı! Açıklamasıyla herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun sahneye çıktı! Açıklamasıyla herkesi şaşırttı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ahmet 1 yıl önce

Yok yani ne olacakti imam olacak degil ya

Ali 1 yıl önce

Sanatçılık dahil herhangi bir özelliğ olmadığı belliydi...!