Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttı

Deniz Bulut'u darbettiği iddiasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Cunda Adası'na yerleştiği haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ozan Güven, radikal bir kararla İstanbul'daki evinden ayrılıp Bodrum'a yerleşti. Güven'in son halini, görenler tanımakta güçlük çekti.

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla açılan davası devam eden Ozan Güven gözlerden uzak yaşamak için İstanbul Levent’teki evinden bir süreliğine ayrılmıştı. Güven geçtiğimiz günlerde Kalamış’ta avukatıyla görüntülendi. Ozan Güven'in zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı. 

GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI

Kalamış’taki bir mekânda avukatı Gülnur Tutumoğlu ile görüntülendi. Tutumoğlu çıkışta “Ozan Bey benim müvekkilim. Davasıyla ilgili konuştuk” dedi.

ozan güven son hali

ozan güven son hali

 Ozan Güven de sorular üzerine “Dava devam ediyor. Konuşmamız doğru olmaz. Mahkemede belli olacak her şey” diye konuştu. Oyuncu, süreci nasıl değerlendiği sorulunca şöyle dedi: “Hiçbir yere çıkmıyorum zaten. Konuyu kapatalım. Eve gelin görün ne yapıyorum. Evdeyim çıkmıyorum. Bugünler de geçecek inşallah.”

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan Cunda Adası'na taşınan 45 yaşındaki oyuncunun, evi tamamen boşaltması dikkat çekti.

Önceki gün Ozan Güven'in Levent'teki evinin kapısına yanaşan kamyona, içeride ne var ne yoksa yüklendi ve Cunda’ya götürüldü. Maddi sıkıntılar çektiği öğrenilen Güven'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Saçı ve sakalı uzayan, salaş kıyafetleri ile görüntülenen Ozan Güven hakkında "Hayatı alt üst oldu" yorumları yapıldı.

ozan güven son hali

ozan güven son hali

Gazze'de ölüm yağarken Suudi Arabistan'dan skandal eğlence! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi

İLİŞKİLİ HABER

Gazze'de ölüm yağarken Suudi Arabistan'dan skandal eğlence! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi
Onur Saylak ve Hakan Günday'dan müjdeli haber! Şahsiyet dizisi geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Onur Saylak ve Hakan Günday'dan müjdeli haber! Şahsiyet dizisi geri dönüyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

tyı 5 ay önce

gittiği yol yol degildi...

mısafır 5 ay önce

ha ha ha bunda para bıtmez bıtmez bunların patronu var korur para lazımsa hemem yollar paragı zaten adamın ustundekı elbıseyı alamazsınız

konuk 5 ay önce

öyle gidişin böyle dönüşü olur.

demirci 2 yıl önce

Bol bol içsin kendine gelir

Toplam 3 beğeni