Onur Saylak ve Hakan Günday'dan müjdeli haber! Şahsiyet dizisi geri dönüyor

Başrollerinde Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla tüyleri diken diken ettiği Şahsiyet dizisinin müjdeli haberini Onur Saylak ve Hakan Günday verdi. Son zamanların en kaliteli yapımları arasında yer alan Şahsiyet dizisi 17 Mart 2018 tarihinde PuhuTV üzerinden yayımlanmaya başlamıştı. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni gelişmeleri sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın ve senaristliğini Hakan Günday'ın üstlendiği Türk televizyonunun öne çıkan yapımları arasında yer alan Şahsiyet dizisinin müjdeli haberi sosyal medyadan duyuruldu. Önemli projelere birlikte imza atan başarılı ikili Onur Saylak ve Hakan Günday popüler yapımları arasında yer alan 'Şahsiyet' dizisi için ABD'nin en saygın ve önemli yetenek ajanslarından biri olan CAA ile anlaştı. Dizinin büyük bir heyecanla beklenen ikinci sezonu, izleyicisiyle buluşmak için hazırlanıyor!

Haluk Bilginer Şahsiyet

Haluk Bilginer Şahsiyet

SOSYAL MEDYADAN BEĞENİ YAĞDI!

İlk sezonuyla büyük bir beğeni kazanan ve özellikle Haluk Bilginer'in performansıyla büyük takdir toplayan Şahsiyet dizisi, 5 yılın ardından ikinci sezonunun geleceğini duyurdu. Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni kazanan Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu performansıyla Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu seçilmişti. Ünlü dizinin ikinci sezonu, 13 Kasım'da izleyicisiyle buluşturulacak. 

Haluk Bilginer Şahsiyet

Haluk Bilginer Şahsiyet

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU NE?

Adli katip memurluğundan emekli olan Agah, Beyoğlu'nda münzevi bir yaşam sürmektedir. Kendisine alzheimer teşhisi konulmasıyla hayatı altüst olan Agah, Alzheimer hastalığı nedeniyle zamanla tüm anılarını unutacaktır. Bu durumun acısını kısa süre içerisinde atlatan Agah, hastalığının bir fırsat olduğunu keşfederek uzun süredir ertelediği bir cinayeti işlemenin tam zamanı olduğunu düşünür. Fakat  Agah'ın aldığı bu karar sadece kendi hayatını değil, cinayet büro amiri olan Nevra'nın da yaşamını etkileyecektir.

İŞTE, İKİNCİ SEZON FRAGMANI:

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttı
Buse Varol'dan duygulandıran Selçuk Tektaş paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan duygulandıran Selçuk Tektaş paylaşımı!
Demet Akalın kanlı bıçaklı olduğu Dilan Polat'ı savundu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın kanlı bıçaklı olduğu Dilan Polat'ı savundu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0