Demet Akalın kanlı bıçaklı olduğu Dilan Polat'ı savundu!

Son günlerin en çok anılan isimlerinden biri olan "Dilan ve Engin Polat" çifti, geçtiğimiz gün göz altına alınmasıyla gündeme bomba gibi düştü. Eskiden tanıştığı söylenen Demet Akalın ise Dilan Polat hakkında ilk defa açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolar ile dikkatleri üzerine çeken "Dilan ve Engin Polat "çifti, son günlerin en merak edilen isimleri arasında yerini alıyor. Dün gece yapılan operasyonla gözaltına alınan Polat çiftine 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı. Dilan Polat hakkında yeni detaylar ortaya çıkarken, Demet Akalın'ın fotoğrafçılığını yapması ise tekrar konu oldu. Bu konu hakkında konuşan Akalın ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilan Polat ve Demet Akalın

Dilan Polat ve Demet Akalın

DİLAN BÖYLE BİR KIZ DEĞİLDİ

TV8 ekranlarında yeni programıyla izleyici karşısına geçen Demet Akalın, Dilan Polat hakkında merak edilenleri anlattı.

Demet Akalın Dilan Polat hakkında itirafı

Demet Akalın Dilan Polat hakkında itirafı

Akalın,"2017 yılında Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi" açıklamasında bulundu. Ardından konuşmaya devam eden ünlü isim, "Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Bu parayla falan alakalı şeyler değil... Benimle ve Hira'yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti, sayfa kapandı. Benimle barışmak istedi, ben oralı olmadım. Bir aydır dehşetle izliyorum. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm!​" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i, Müjde Uzman'dan hastalığıyla ilgili paylaşım! "Beni incelesinler"

Onur Saylak ve Hakan Günday'dan müjdeli haber! Şahsiyet dizisi geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Onur Saylak ve Hakan Günday'dan müjdeli haber! Şahsiyet dizisi geri dönüyor
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0