Gazze'de ölüm yağarken Suudi Arabistan'dan skandal eğlence! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi

Gazze'de 25 gündür İsrail tarafından yapılan katliama rağmen Suudi Arabistan'da Riyad Sezonu isimli dünyanın en büyük festivali başladı. Katılımın çok olması ve festivalin iptal edilmemesi tepki çekerken Gazze hakkında hiçbir yorum yapmayan Ronaldo'nun da festivale katılması da sosyal medya da tepkilere neden oldu.

Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi Başkanı Turki Al-Sheikh, etkinliğin resmi açılışını "Krallık Arenası" çanları eşliğinde yaptı. İsrail'in Gazze'ye 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılar devam ederken Suudi Arabistan'daki Riyad Sezonu Festivali'ne olan katılım tepki çekti.

GAZZE'YE TEK BİR YORUM YAPMAYAN RONALDO DA FESTİVALDE! 

 Açılış törenine dünyanın dört bir yanından sporcular, sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri dahil olmak üzere çok çeşitli sanatçılar katıldı. Aynı zamanda dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun da festivale katılması festivale katılması sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

Sosyal medyada Riyadh Season paylaşımlarına birçok sosyal medya kullanıcısı "Gazze’de geceyi soykırımcı İsrail’in bombaları aydınlatırken Riyad", "Gazze'ye her gün bombalar yağarken, her gün yüzlerce insan hayatını kaybederken, bugün dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Riyadh Season 2023 Suudi Arabistan'da başladı", "Medine'nin viran olacağı konusunda bir hadisi şerif dinlemiştim. Allah hidayet nasip etsin.", "Yazıklar olsun" yorumları yapıldı.

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncunun son hali ile şaşırttı
Hakan Ural'dan üç maymunu oynayan Suudi Arabistan'a tepki! Çocuklar ölüyorken...

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan üç maymunu oynayan Suudi Arabistan'a tepki! Çocuklar ölüyorken...
Kamuran Akkor'dan 40 yıllık acı itiraf: Son nefesine kadar yanındaydım!

İLİŞKİLİ HABER

Kamuran Akkor'dan 40 yıllık acı itiraf: Son nefesine kadar yanındaydım!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 44

Mirage 6 ay önce

Ahhhh ah!

Sahtecik 6 ay önce

Hiç kimse cesaret edemediği zaman filistinlileri korumuştu o zaman aferin demiş miydiniz de şimdi peşine düşmüşsünüz ne biliyorsunuz bir yerde paylaşım yapmadığını veya Belki artık sizin yapmanız gerekiyordur biraz da. Mesela Messi yaptı mı Neden bunu haber yapmıyorsunuz daha önce desteklediği için mi Ronaldo'nun üstüne gidiyorsunuz Yahudilere hizmet etmek için

misafir 6 ay önce

Şimdi birileri çıkar, sadece Arap yöneticilere topu atar. Sadece yöneticileri suçlar. O festivale katılanları veya tüm ülkede o festivali protesto etmeyen, engellemeyen Arapları görmezden gelir, masumlaştırır. Çünkü işlerine öyle gelir. Türkiye de, bir çok konser, haklı olarak, gerek resmi makamlar tarafından, gerekse vatandaş tepkisi ile ertelenirken, Oradaki Arapların yaptıklarını mazur gösterirler.

selahattin 6 ay önce

biliyoruz suudi yönetimi kimlerin kumandası ile çalıştığını yazıklar olsun

Toplam 1 beğeni

uyanın 6 ay önce

Türklerin Arap düşmanlığı boşuna değil.

Yorumların Tümünü Okuyun