Türkan Şoray'dan çarpıcı açıklama! "Türkan Şoray kanunları artık geçerli değil"

222 filmle dünyanın en çok film çeken kadın oyuncusu unvanına sahip olan Türkan Şoray, değişen toplumda sinemanın geldiği son durumu değerlendirdi. Şoray'ın açıklamalarında Yeşilçam'a dair özlem de vardı.

60'lı yıllardan bu yana çektiği filmlerdeki karakterleriyle 7'den 70'e hafızalardan silinmeyen Yeşilçam'ın güzel ve başarılı oyuncusu Türkan Şoray, sektörün geldiği son haliyle ilgili samimi itiraflarda bulundu. 222 projeyle dünyanın en çok film çeken kadını unvanını alan Şoray, eski filmlerini izlediğini ve o dönemin zor şartlarında ortaya koydukları sinema yapımları için hayrete düştüğünü belirtti. Öte yandan ünlü sanatçı, yıllar içinde değişmiş olan toplum hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Yeşilçamın usta ismi Türkan Şoray

Yeşilçamın usta ismi Türkan Şoray

YeşilçamİLİŞKİLİ HABERYeşilçam'ın efsaneleri Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra Eskişehir'de buluştu!

"TÜRKAN ŞORAY KANUNLARI YOK ARTIK"

Günümüzde hala sevilerek izlenen Yeşilçam'ın duayen ismi Türkan Şoray, açıklamasında sinemaseverlerin Yeşilçam'ı unutamadığını belirtirken değişen toplumla beraber yeni sinema sektörü konusuna da şu sözlerle değindi:

"Değişen toplumsal yaşam sinemayı da etkiledi. Aşkların çabuk tüketilmesi sinemaya, dizilere de yansıdı. İnsan ilişkilerini anlatan, sorgulayan, sanatsal yönü ağır basan filmler çekiyorlar. Yeşilçam'da genellikle tutkulu aşklar, sıcacık dostluklar, mahalledeki dayanışma gibi insanların özlediği değerler var. Samimiyet ve sıcaklık ön planda. İnsanlar bu samimiyeti ve duyguları özlediği için Yeşilçam'ı unutamıyor."

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Öte yandan artık Türkan Şoray kanunlarının geçerli olmadığının altını çizen usta sanatçı, "Toplum değişti ama yine de toplumun değer yargılarını göz önünde tutmak gerek" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray en büyük pişmanlığını ilk kez açıkladı!

My Policeman filminde yer alan Harry Styles ve Emma Corrin'den ilk kareler

İLİŞKİLİ HABER

My Policeman filminde yer alan Harry Styles ve Emma Corrin'den ilk kareler

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

Cem Özegel 1 yıl önce

Yeşilçam Filmlerılinde dostluk,birliktelik anlatılırdı şimdi ise ayrıştırma,düşmanĺık filmler tam tersleşti artık yeni film ve dizi izlemiyorum.Yeşilçam Filmleri bana yetiyor.

Pınar öztürk 1 yıl önce

Eski aşklar tutkulu, çok güzelmiş..Şimdiki aşklar iyi değil yeşilçam filmlerindeki aşklar daha gerçek ,daha tutkulu , daha ateşli.SULTANIMIZ haklı , TÜRKAN ŞORAY , çok haklı

Saban Csetin 1 yıl önce

Çok doğru olmakla BARABER çok eksikliklerde var mesela oyunki yargınızla BUGUNKI yağımızı sahipsiz kontrolsüz medya önde olmakla BARABER yapımcı oyuncu kültürünün çok farklılaşması ve BUGUNKI yargıyı kendis değil bize dayatılan bazıylaydı kültür yapilanmamizda çok farklılık yaratıyor o günlerde insan sinemada kendini bulurdu bugün kendini aklıma bile getirmiyor tamamen mataryalis arayış içinde onun için bugün sinemadan birşey alamıyoruz tam tersi bir kültür erozyonuna uğruyoruz

Ramazan 1 yıl önce

Tartışmasız sinema tarihinin ve Yeşilçamın en iyi oyuncuların başında gelir.sanat,oyunculuk açısından Yeşilçam kadın aktörler içerisinde bana göre Türkan Şorayı 1. Sıraya yazarım.

Toplam 1 beğeni