Nurgül Yeşilçay'dan müjde! Bundan sonra hem kamera önünde hem kamera arkasında yer alacak

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren oyuncu Nurgül Yeşilçay en son olan tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplamış ve ekranlara ne zaman döneceğine ilişkin yöneltilen soru karşısında sektöre farklı dallarla birlikte döneceğinin söyledi. O sırada sektörle ilgili dedikodu yaptığını da rahatlıkla dile getiren Yeşilçay, yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yurtdışı tiyatro turnesini bitirip İstanbul'a geri döndü. Ünlü oyuncu 25 yıllık oyunculuk adına kariyer hedeflerini hakkında sadece kamera önünde olmak istemediğine ilişkin konuşurken, akıllara "Yönetmen koltuğunda mı oturacak?" sorusu geldi.

nurgül yeşilçay

nurgül yeşilçay

HEM KAMERA ÖNÜ HEM KAMERA ARKASINDA 

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde objektiflere takılırken muhabirlerin yönelttiği sorulara samimiyetle yanıt verirken dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bundan sonra deneyimlerini hem kamera önü hem de kamera arkasında kullanmak istediğini belirtirken Yeşilçay "Hem kamera önü hem de kamera arkasında olacağım, proje tasarlıyorum" sözleriyle müjdeli haberi verdi.

nurgül yeşilçay

nurgül yeşilçay

"SEKTÖRÜN DEDİKODUSUNU YAPIYORUZ"

Tam o sırada muhabirlerin "Siz de aranızda sektörün dedikodusunu yapıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Yeşilçay "Yapıyoruz tabii, niye yapmayalım. Dizi izlerken bazen üzülerek izliyoruz, ben ‘ay yazık ne kadar kötü bir sahne’ ya da 'kız burada ne kadar üşümüştür' diye doğru dürüst izleyemiyorum da" cevabıyla yüzlerde tebessüm oluşturdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burak Özçivit'ten rol arkadaşı Jaffa'ya destek paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0