Meryem Uzerli'den günümüz dizilerine sert eleştiri: Kadınlar sürekli aldatılıyor!

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşen söyleşiye katılan Meryem Uzerli, Türk dizilerini eleştirdi.

'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerdeki normalleştirilen aldatma sahneleri hakkında sert eleştirilerde bulundu. 

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

Kızının şu sıralar polis olmak istediğini söyleyen Uzerli, "Kızınız oynadığınız dizi ve filmleri izleyince annesinin ünlü biri olduğunu fark ediyor mu?" şeklindeki soruya, "Aslında kızım onları izlemiyor, izlemek için 12 yaşını bekliyorum. O zaman izlettireceğim, daha izleyecek yaşı doldurmadı" diye yanıt verdi.

"DİZİLERDE ALDATILMA NORMALLEŞTİRİLİYOR"

"Eline sihirli bir değnek verilse dizi ve sinemada ilk neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusunu da yanıtlayan Uzerli, "Dizi ve filmlerde kadınlar sürekli aldatılıyor. Bu da izleyenler üzerinde aldatılmanın normal bir şey olduğu algısını yaratıyor. Aslında aldatılmanın kötü bir olay olduğunu aktaran sahneler olabilir ama sihirli değnek olsa kadınların dizilerde sürekli aldatıldığı sahneleri çıkartmak için kullanırdım" dedi.

Britney Spears düğününe annesi Lynne Parnell'ı davet etmeyince ortalık karıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears düğününe annesi Lynne Parnell'ı davet etmeyince ortalık karıştı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0