Britney Spears düğününe annesi Lynne Parnell'ı davet etmeyince ortalık karıştı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı Sam Asghari sade bir törenle nikah masasına oturdu. Aile yakınlarını düğününe davet etmeyen Spears'ın annesi Lynne Parnell, sosyal medya hesabından bu duruma tepki gösterdi.

Uzun yıllardır babası Jamie Spears'ın vasiliği altında hayatını sürdüren dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, yaşadığı acı dolu sürecin ardından açtığı davayı kazanarak 13 yıllık esaretten kurtulmuştu. Hem maddi hem de manevi açıdan özgürlüğüne kavuşan Spears, nişanlısı Sam Asghari ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. 

Babasının esaretinden kurtulan Britney SpearsİLİŞKİLİ HABERBabasının esaretinden kurtulan Britney Spears'tan üzen itiraf: Çirkin ve kötü hissettim!

Britney Spears ve Sam Asghari

Britney Spears ve Sam Asghari

California'daki malikanesinin arka bahçesinde mutluluğa "evet" diyen Spears'ın düğününe Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Selena Gomez ve Donatella Versace gibi yıldız isimler katıldı. Ünlü şarkıcının avukatı, eski federal savcı Mathew Rosengart'ın da katıldığı düğünde Spears'ın ailesinden kimse gelmedi. 

Britney Spears ve Sam Asgharinin düğününden kareler

Britney Spears ve Sam Asgharinin düğününden kareler

"SENİN ADINA ÇOK MUTLUYUM"

Aile yakınlarını düğününe davet etmeyen Spears'ın annesi Lynne Parnell'ı da düğününde istemediği ve annesinin bu duruma tepki gösterdiği ortaya çıktı. Ünlü sanatçının sosyal medya hesabından paylaştığı mutluluk pozlarına kayıtsız kalmayan anne Lynee Parnell, "Parıldıyorsun ve çok mutlu görünüyorsun. Bu senin hayalindeki düğün! Evinizde olması da bunu oldukça duygusal ve özel kılmış. Senin adına çok mutluyum. Seni seviyorum" yorumunda bulundu. 

Britney Spears ve annesi Lynne Parnell

Britney Spears ve annesi Lynne Parnell

DİPNOT: 40 yaşındaki sanatçı, babasının hem maddi hem manevi baskıları altında 13 yıl gibi uzun bir süre geçirirken annesi ve kardeşlerinin kendisine destek olmayışına kızgın olduğu için ailesini düğününde istemedi.

DÜĞÜNDE EN ÇOK KONUŞULAN KONU İSE "ESKİ EŞ" OLDU!

Kameralardan ve basından uzak bir şekilde düzenlenen düğüne damga vuran olay ise ünlü sanatçının 2004 yılında evlendiği ve yalnızca 55 saat evli kaldığı eski kocası Jason Alexander'ın düğünü basması oldu. Malikaneye girdiği anları Instagram'da canlı olarak yayınlayan Alexander, "Hey, Britney nerede? Adım Jason Alexander. Britney benim ilk ve tek eşim. Onun ilk kocasıyım. Düğünü engellemeye geldim!" ifadelerini kullandı.

Jason Alexander

Jason Alexander

TMZ'nin haberine göre; zorla malikaneye giren Alexander, polis memurları gelmeden önce güvenlikler tarafından kontrol altına alındı ve daha sonra tutuklandı. Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart konu hakkında "Jason Alexander kelepçelendi, gözaltına alındı ​​ve tutuklandı. Ventura County Şerif Departmanına hızlı bir şekilde yanıt verdikleri ve işlerini iyi yaptıkları için teşekkür ediyorum. Jason Alexander'ın yasaların izin verdiği en geniş ölçüde yargılanmasını sağlamak için polisle yakın bir şekilde çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Jason Alexander ve Britney Spears

Jason Alexander ve Britney Spears

Eski eşinin düğününü basmasından dolayı büyük bir üzüntü duyan Britney Spears için yakın bir kaynak "Britney bu olay yüzünden sarsıldı, ama yaşananların onu hayal kırıklığına uğratmasına izin vermek istemiyor. Neyse ki herkes güvende ve Jason artık burada değil" açıklamalarında bulundu.

Jason Alexanderın canlı yayından kareler

Jason Alexanderın canlı yayından kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İzzet Yıldızhan'ın Nusret taklidi güldürdü!

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor
Meryem Uzerli'den günümüz dizilerine sert eleştiri: Kadınlar sürekli aldatılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'den günümüz dizilerine sert eleştiri: Kadınlar sürekli aldatılıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0