Babasının esaretinden kurtulan Britney Spears'tan üzen itiraf: Çirkin ve kötü hissettim!

Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears'ın kişisel hayatını ve parasını kontrol eden babası Jamie Spears'ın 13 yıllık vasiliği geçtiğimiz aylarda sona erdi. Özgürlüğüne kavuşan ünlü pop yıldızı rehabilitasyon merkezinde kaldığı süre boyunca yaşadıklarını anlattı.

"Pop Müziğinin Prensesi" olarak nitelendirilen dünyaca ünlü yıldız Britney Spears, 13 yıl boyunca esaret altında yaşadığı babası Jamie Spears'ın vasiliğinden geçtiğimiz aylarda kurtulmuştu. Hem maddi hem de manevi açıdan özgürlüğüne kavuşan Spears, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vücudu ile ilgili yaşadığı güvensizliklerden bahsetti. 

Britney Spears

Britney Spears

13 yıl boyunca 'aşağılanmış ve küçük düşürülmüş' hissettiğini söyleyen pop yıldızı rehabilitasyona gönderildiği dönemde çok kilo aldığını açıkladı. Rehabilitasyon merkezinde çok güçlü etkisi olan ilaçlar kullandığını anlatan Spears, aldığı kilolar sebebiyle "Çirkin, sinirli ve kötü" hissettiğine değindi. Rehabilitasyon merkezine gönderilmeyi hak etmediğini söyleyen pop yıldızı, ailesinin ondan kurtulmaya çalışmasını "çok zalimce" olarak ifade etti.

Britney Spears ve nişanlısı

Britney Spears ve nişanlısı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, babasından dolayı yaşadığı zorlu günlerinden ardından avukatı Mathew Rosengart ile birlikte ABD Kongresi tarafından davet aldı.

Britney Spears

Britney Spears

Ünlü yıldız ve avukatlarını tebrik eden Kongre Üyesi Charlie Crist ve Eric Swalwell, "Nihayet Kasım ayında vesayet sürecinizi tamamen sona erdirebildiğiniz için mutlu olduğumuzu söylemeye gerek yok. Adalete giden yolculuğunuz, vasilik süreci tarafından uygunsuz bir şekilde susturulan birçok kişiye ilham verecek ve onları güçlendirecek." ifadelerini kullandı.

Britney Spears Jamie Spears

Britney Spears Jamie Spears

Kongre üyeleri aynı zamanda mektupta şu ifadeleri kullandı:

"Sizi ve avukatınızı, adalete nasıl ulaştığınızı kendi sözlerinizle anlatmak için karşılıklı olarak uygun bir zamanda Kongre'de bizimle görüşmeye kişisel olarak davet etmek istedik. Hikâyenizin, sizden ve sanatınızdan halihazırda ilham alan milyonların dışında sayısız kişiye güç vereceğine şüphe yok. Lütfen bilin ki, kendiniz için savaşmaktan başka bir şey yapmak zorunda değilsiniz, ancak isterseniz, vasilik sisteminde karşı karşıya kaldığınız duygusal ve finansal kargaşa hakkında daha fazla bilgi edinmekten memnuniyet duyarız"

"İLK KEZ ÖNEMLİ HİSSETTİM!"

"Mektup sayesinde, hayatımda ilk kez duyulduğumu ve önemli olduğumu hissettim" diyen Britney Spears ise gurur duyduğunu ancak henüz iyileşme sürecinde olduğunu belirtti. "Ailenin sana karşı olduğu bir dünyada, bunu anlayan ve empati gösteren insanları bulmak gerçekten zor" diyen Spears, geçirdiği zor günler nedeniyle psikolojik açıdan yıpranmıştı.

ÜNLÜ YILDIZ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Son dönemlerde babası Jamie Spears ile yaşadığı problemlerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Britney Spears, geçirdiği sıkıntılı yıllar yüzünden müziğe ara vermişti. 13 yıl boyunca babasının vasiliği altında yaşantısını sürdüren Spears, hem maddi hem manevi olarak özgür değildi. Geçtiğimiz aylarda babası Jamie Spears'ın vasiliğinden kurtulmanın sevincini yaşayan pop yıldızı hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Sık sık Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü isim 2007'de yayımladığı "Get Naked (I Got a Plan)" isimli hit parçasının yüksek topuklu ayakkabılarla dans ederken çekilmiş bir klibini takipçilerinin beğenisine sundu. Spears paylaşımında yeni bir şarkıyla geri döneceğinin müjdesini de verdi.

BABA JAMİE SPEARS DURMAK BİLMİYOR!

Pop müziğinin Prenses'i olarak adlandırılan ünlü şarkıcı Britney Spears, yıllardır babası Jamie Spears'ın vasiliği altında hayatını sürdürüyordu. Parasını ve hayatını kontrol eden babasından kurtulmak için mahkemeye koşan Britney Spears, uzun süren bir mücadelenin ardından geçtiğimiz aylarda özgürlüğüne kavuşmuştu.

40 yaşındaki pop yıldızı babasının vasiliğinden kurtulsa da aralarındaki gerilim hala devam ediyor. Ünlü sanatçının avukatı, baba Spears ve hukuk ekibinin vasilik boyunca şarkıcıdan milyonlarca dolar aldığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. HollywoodLife tarafından elde edilen yeni belgeleri dosyalayan avukat Mathew Rosengart, Jamie Spears ve hukuk ekiplerinin 13 yıllık vasilik boyunca şarkıcıdan aldığı iddia edilen tüm parayı mahkemeye sundu. 

Yeni belgelere göre; Jamie Spears, kızının vasiliği üstlendiği süre boyunca 36 milyon dolardan fazla para kullandı. Dosyalarda, baba Spears'ın kendisi için 6,3 milyon doları aldığını ve diğer 30 milyon doları avukatlar ve yasal ücretler için harcadığı ileri sürüldü.

"KIZINI SEVEN BİR BABA BÖYLE YAPMAZ!"

Kızının parasını artık kontrol edemeyen Jamie Spears, vasiliğin bitmesinin ardından hemen soluğu mahkemede alarak tekrar para istediğini belirtti. Buna göre; baba Spears, kızının mal varlığından kendisine yasal ödeme yapılmaya devam edilmesini istedi. Ancak ünlü yıldızın avukatları bu isteği "menfur" olarak tanımladı.

"Jamie Spears’ın tasfiyeye ilişkin devam eden mütevelli görevleri" sebebiyle Britney Spears’tan saatlik 1200 dolar talep ettiği iddia edildi. Jamie Spears’ın mahkemeye sunduğu dilekçede "Jamie'nin avukatlık ücretlerinin derhal ödenmesi, Britney'nin, kendisinin ve Jamie'nin istediği gibi hayatının kontrolünü ele geçirmesine izin vermek için vasiliğin hızlı ve verimli bir şekilde sona ermesini sağlamak için gerekli" ifadeleri yer alıyor.

Britney Spears’ın avukatı Mathew Rosengart, Jamie Spears'ın talebiyle ilgili şöyle konuştu:

"Bay Spears, bir vasi olarak Britney'den milyonlarca dolar alırken, avukatlarına da Britney'nin zorlukla kazanılmış parasından milyonlarca dolar daha ödedi. Vasilik sonlandırıldı ve Bay Spears rezilce askıya alındı. Bu şartlar altında, dilekçesi sadece yasal olarak değersiz değil, aynı zamanda iğrenç. Kızını seven bir baba böyle yapmaz."

"ANNEM VE BABAM BANA EZİYET ETTİ!"

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, babasına karşı verdiği 14 yıllık vasilik mücadelesini geçtiğimiz günlerde kazanmıştı. Parasını ve hayatını adım adım kontrol altına alan babasının yönetiminden kurtulan Spears, özgürlüğüne kavuştuktan sonra sosyal medya hesabından şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı, paylaşımında artık otomobilinin anahtarını alabilmek veya banka kartına sahip olabilmek gibi küçük görünen şeyleri özgürce yapabildiği için minnettarlık duyduğunu dile getirdi. Aynı zamanda Spears, babası Jamie Spears ve annesi Lynne Spears'ın kendisine yaşattıkları zulüm sebebiyle hukuki makamların hemen harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

"BANA EZİYET EDEN ANNEM VE BABAM HAPSE GİRMELİ!"

Ünlü yıldız paylaşımında, "Bana vasilik sürecinde eziyet eden annemle babam hapse girmeli! Her gün uyandığımda ailemin, vasiliği fırsat bilerek bana yaşattıklarını nasıl yapabildikleri sorusu karşısında aklım başımdan gidiyor. Yaşadıklarım çok moral bozucu ve aşağılayıcıydı!" ifadelerini kullandı.

Spears daha sonra "Bana yaptıkları için hapiste olmalarını gerektiren kötü şeylerden bahsetmiyorum bile! Evet, kiliseye giden annem de bu suçlamalarıma dahil." şeklinde şaşırtan açıklamalarda bulundu.

BRİTNEY SPEARS SONUNDA ÖZGÜR!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, yıllardır babası Jamie Spears ile vasilik mücadelesi veriyordu. 14 yıldır süren esaretten kurtulmak için mahkemeye başvuran ünlü şarkıcının davası bugün sonuçlandı. 

Los Angeles'ta görülen davada Britney Spears'ın vasiliğinin sonlandırılması talebi yargıç tarafından onaylandı. 30 dakika süren davada Amerikalı Pop yıldızının özgürlüğü ilan edildi.

"EN İYİ GÜNÜM!"

Mahkeme önünde hayranlarının coşkusunu sosyal medya hesabından paylaşan Spears, paylaşımına "Sanırım günün kalanında ağlayacağım! Şimdiye kadarki en iyi gün" şeklinde not düştü.

MAHKEME YEŞİL IŞIK YAKTI!

Tüm dünyada büyük bir şöhrete sahip olan ünlü şarkıcı Britney Spears ve babası Jamie Spears arasında süregelen vasilik davası bugün sonuçlandı. 13 yıldır babası Jamie Spears'ın vasiliğinden kurtulmak için mücadele veren pop yıldızına Los Angeles mahkemesinden olumlu bir cevap geldi.

Los Angeles mahkemesinin bugün verdiği karara göre; kızı Britney Spears'ı uzun yıllardır kontrol altında tutan Jamie Spears'ın vasilik yetkisi altına alındı. Jamie Spears'ın vasilikten alınmasının üzerine yerine kamu muhasebecisi John Zabel, geçici vasi olarak atandı.

2 MİLYON DOLAR İSTİYORDU!

Pop yıldızı Britney Spears, babası Jamie Spears'ın hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sonlanması için uzun zamandır mücadele veriyordu. İkili arasında devam eden gerilim mahkemeye kadar taşındı. Vasilikten vazgeçmek istemeyen Jamie Spears'tan beklenmedik bir hamle geldi.

Britney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!İLİŞKİLİ HABERBritney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!

Jamie Spears, kızının vasisi olmaktan sonunda vazgeçti ancak bu durum ikili arasında yeni bir soruna neden oldu. The Guardian'ın haberine göre; Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart'ın mahkemeye sunduğu dilekçede baba Spears'ın bu görevi bırakmak için 2 milyon dolar istediği öğrenildi.

Britney SpearsİLİŞKİLİ HABERBritney Spears'ın 25 yıllık menajeri Larry Rudolph ile yolları ayrıldı!

"2 MİLYON DOLAR ÖDEMEYECEĞİZ!"

Britney Spears'ın avukatı Jamie Spears'ın 2007'den beri süregelen vasilik boyunca kızından aldığı paraları vurgulayarak talep edilen parayı ödemeyeceklerini söyledi. 13 Ağustos 2021'de kızının vasiliğini bırakacağını açıklayan Jamie Spears'tan konuyla ilgili henüz açıklama gelmedi.

Britney SpearsİLİŞKİLİ HABERBritney Spears'ın babasından beklenmedik hamle: Acil müdahale için hastaneye yatırılsın!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den sürpriz proje!
Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı! Herkes oğlu sandı ama...

İLİŞKİLİ HABER

Aytaç Şaşmaz hayatının anlamını paylaştı! Herkes oğlu sandı ama...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

kırmızı 2 yıl önce

kadının akli dengesi yerinde değil. Bir vasi tayin edilmesi şart.

M. Ali 2 yıl önce

Oha ya, babaya bak..

Kaya 2 yıl önce

Kadın ne zorluklar çekmiştir o paraları kazanmak için. Bunu en iyi babası bilir?..

NAZLI 2 yıl önce

sonundaa çok seviyorum bu kadını

İsyankar 2 yıl önce

Aç gözlü babamı bu

Toplam 2 beğeni