Masterchef Cemre Uyanık son haliyle şaşırttı!

Masterchef yarışmasında 2019 yılında şampiyonluğu elde eden Cemre Uyanık son günlerde değişimiyle sosyal medyada olay oldu. Yarışmayla birlikte ünlenen Cemre Uyanık'ın acaba estetik mi yaptırdı yorumları yapılmasına neden oldu. İşte Cemre Uyanık'ın son hali...

Tv 8'de yayınlanan fenomen yarışma Masterchef yemek yarışmasında adını duyuran Cemre Uyanık zaman zaman yaptığı paylaşımlarla çok konuşuluyor. Yarışmada yemek performansıyla seyirciler tarafından çok sevilen Uyanık'ın son paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Cemre Uyanık

Cemre Uyanık

"DOLA GİBİ YÜKSELİŞTEYİZ"

Masterchef 2019 şampiyonluğunu kazanan Cemre Uyanık son paylaşımında değişimiyle herkesi şaşırttı. Uyanık yazdığı "Dola gibi yükselişteyiz. Diyebilir miyiz?" notu dikkat çekti.

Berk Oktay'ın yeni projesi belli oldu! ATV'nin yeni dizisinde rol alacak

İLİŞKİLİ HABER

Berk Oktay'ın yeni projesi belli oldu! ATV'nin yeni dizisinde rol alacak
Yeşim Salkım'a büyük darbe! Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel affetmedi

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Salkım'a büyük darbe! Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel affetmedi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Vatandaş 1 yıl önce

Zaten hak etmeden aldı ağladı zırladı küçük Emrah yaptı öbür çocuğun hakkını yedi ezik kız

Deli dumrul 1 yıl önce

Her yükselişin de bi inişi var görürsün sen...

SELİM KARAKURT 1 yıl önce

ya rabbi kırbanık eser

xyz 1 yıl önce

Eski halin daha güzeldi en azından herkesten farklıydın, bir duruşun vardı. Şimdi herkesle aynısın maalesef. Bu görüntüye sahip sosyal medya da milyonlarca insan var . Eski resmini koymasalar tanımazdım bile... Çok yazık oluyor gençlere. Sadece yeteneğinle gündemde kalmaya çalış. Herkesin istediği güzellikte olmak zorunda değilsin.