Yeşim Salkım'a büyük darbe! Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel affetmedi

2. Sayfa programıyla isimlerini tüm Türkiye'nin aklına kazıyan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın kendilerine hakaret ettiğini öne sürerek şikayetçi olmuşlardı.

2. Sayfa adlı programda magazin haberleri sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı, programlarıyla ilgili hakaret içeren sözler kullandığına dair Yeşim Salkım'dan şikayetçi olmuşlardı. Kullandığı cümlede Dağıstanlı ve Yüksel'i hedef alarak 'İki tane müdüre hanım kılıklılar' ifadesini kullanan Salkım hakkında, İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma yapıldı. Duruşmaya katılan Yeşim Salkım'a davacı olarak  Dağıstanlı ve Yüksel'i avukatları temsil etti. Açılan davada Yeşim Salkım hakkında bugün karar çıktı. 

duruşmada yeşim salkım

duruşmada yeşim salkım

"GENELLEME YAPTIM"

Duruşmada savunma yapan Yeşim Salkım "Ben genelleme yapmıştım aslında. Söz konusu videodaki paylaşımı bütün magazin muhabirleri ve bunların başındaki müdürleri için söylemiştim. Yalnızca müştekilere yönelik yaptığım bir paylaşım değildi. Suçlamayı kabul etmiyorum. Ayrıca söylediğim kelime, Latin kökenlidir. Bütün magazincilerin öyle olduğunu düşündüğüm için o kelimeyi kullandım." ifadelerini kullandığı kayıt altına alındı.

müge dağıstanlı

müge dağıstanlı

CEZADAN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR

Dağıstanlı ve Yüksel'in avukatları Yeşim Salkım'ın savunması hakkında "Bilirkişi raporunda, videonun başında 'İki tane müdüre hanım kılıklılar' diyerek müvekkillerimizden bahsettiği belirtiliyor. Bu durum herkes tarafından algılanabilir. Şikayetimiz devam ediyor." açıklamasında bulunarak Salkım'ın cezadan kurtulmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

müge dağıstanlı ve gülşen yüksel

müge dağıstanlı ve gülşen yüksel

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Davanın esasına ilişkin görüşünü açıklayan savcı, sanık Yeşim Salkım'ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'i kastederek hakaret içerikli sözleri nedeniyle 'Zincirleme şekilde hakaret' suçundan 3 ay 22 günden 4 yıl 4 aya kadar cezalandırılmasını talep etti. 109 günlük hapis cezasına çarptırılan Salkım'a para cezasına dönmesi takdirinde 5 bin 450 TL adli para cezasını ödemesine yönelik yaptırım uygulandı.

Masterchef Cemre Uyanık son haliyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Cemre Uyanık son haliyle şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 0