Kerem Bürsin müjdeyi verdi! La Casa de Papel'in yıldızı Alvaro Morte ile bomba proje

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz hafta İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen bir tanıtıma katılmıştı. La Casa de Papel'in profesörü Alvaro Morte'nin de katılım sağladığı tanıtımda Bürsin, film projesi için bazı fırsatların olduğunu söylemişti. Ünlü oyuncu müjdeli haberi verdi.

Bir süredir İspanya film sektörüyle görüşmeler halinde olan oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz hafta 'La Casa de Papel' dizisinin profesörü rolüyle Alvaro Morte'nin de bulunduğu bir tanıtımda kamera karşısına geçmişti. Dünya çapında tanınan İspanyol aktörle görüşmeler yapan Bürsin, Türkiye ve yurt dışındaki hayranlarına yeni proje müjdesi verdi.

Kerem Bürsinden müjdeli haber

Kerem Bürsinden müjdeli haber

"İKİ TARAF DA İSTEKLİYDİ"

Önceki akşam Etiler'de görüntülere yansıyan Kerem Bürsin, yakın arkadaşı Morte ile yaptığı görüşmenin güzel geçtiğini belirterek basın mensuplarının merakını giderdi.

"Alvaro Morte veya Antonio Banderas ile bir projede yer alır mısınız peki?" sorusuna yanıt veren Kerem Bürsin, "Bazı görüşmelerimiz oldu. İspanya'da da iyi karşılandık, güzeldi her şey" dedi.

Antonio Banderas hakkında da görüşlerini bildiren Bürsin, "Yeni dostluklar, yeni işler edindim. Öyle bir usta oyuncuyla bir araya gelebilmek, bir şeyler paylaşmak çok önemli. Beraber olabileceğimiz bir projeyi de konuştuk. İki taraf da birlikte rol alınacak proje için istekliydi" ifadelerini kullanan Bürsin, Alvaro Morte hakkında ise şu müjdeyi verdi:

"Alvaro ile bayağı bir şeyler konuştuk. Türkiye'de sinema sektörünü, dünya genelinde sinema sektörünü konuştuk. Bir işe ortak girdik kendisi ile, o yüzden onları konuşuyoruz. Beraber olduğumuz ortaklık başka bir şey, ama o yapacağımız ortaklığı da sinemaya aktaracağız."

la casa de papel yıldızıyla bomba proje

la casa de papel yıldızıyla bomba proje

NE OLMUŞTU?

Daha önce birçok projede yer almış olan Kerem Bürsin, 'La Casa de Papel' dizisindeki 'Profesör' rolüyle dünya çapında tanınan İspanyol aktör Alvaro Morte'nin geçtiğimiz hafta oluşturduğu 111 karakterin dijital NFT platformu pazarındaki bir ürününün tanıtımında bulunmuştu. İspanyol basınının yoğun ilgi gösterdiği Morte ve Bürsin, tanıtım sonrası kendilerini kapıda bekleyen hayranlarıyla da buluşmayı ihmal etmedi.

Türk dizilerinin dünyanın farklı bölgelerinden çok güzel tepkiler aldığını ifade eden Bürsin, bu durumu, 'Kültürel devrim' olarak değerlendirdi.

Kerem Bürsin İspanyada bir film projesine hazırlanıyor

Kerem Bürsin İspanyada bir film projesine hazırlanıyor

Şafak Sezer: Kerem Bürsin daha çok ekmek yemesi lazım!İLİŞKİLİ HABERŞafak Sezer: Kerem Bürsin daha çok ekmek yemesi lazım!

"GELEN TEPKİLER ÇOK HOŞ VE GÜZEL"

Bürsin, dünyanın farklı yerlerindeki insanlara, kültürümüzle birlikte Türk insanının da tanıtıldığını söyledi. Ayrıca Bürsin, "Dizilerimiz İspanya'da veya İtalya'da olsun oldukça fazla izleniyor, konuşuluyor ve seviliyor" dedi. Ünlü oyuncu bu sayede hem ülkeler hem de sanatçılarda arasında ortak iş imkanlarının doğduğunun da altını çizdi.

Alvaro Morte

Alvaro Morte

"YAKIN ZAMANDA FİLM İMKANI VAR"

İspanya'daki sektörde oldukça tanınan Bürsin, "Benim burada ciddi bir şeyler yapmam için öncelikle dili bilmem lazım. Ama yine de güzel şeyler olacak gibi. İspanya'da yakın zamanda bir film imkanı var. Derdim, burada bir Türk oyuncu olabilmek. Bu benim için çok değerli ve önemli. Ülkemizi bu tarz işlerle temsil ediyor olabilmek en önemlisi" şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş'a konuk oldu!

Oğuzhan Koç - Aşk Beni Sardı şarkı sözleri

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç - Aşk Beni Sardı şarkı sözleri
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı dünyaevine girdi! Sonunda beklenen düğün gerçekleşti

İLİŞKİLİ HABER

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı dünyaevine girdi! Sonunda beklenen düğün gerçekleşti

BİR YORUM YAPIN 1

Hamid azimet 1 yıl önce

Çok iyi