Behzat Ç. için geri sayım başladı! Behzat Ç. yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihindeki detay herkesi şaşırttı.

Türk televizyonlarının unutulmaz polisiye dizisi Behzat Ç. yakın zamanda BluTV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. "Çekiç ve Gül: Behzat Ç." adıyla yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 6 Aralık Salı günü BluTV'de yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi. 0 ve 6 rakamları Ankara'nın plaka kodunu temsil ettiği için bu tarihin seçildiği iddia edildi.

İşte herkesin merakla beklediği "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" fragmanı;

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Son olarak "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Gökçe Eyüboğlu diziye savcı Belgin karakteriyle dahil olmuş ve ardından bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Çukur dizisinde Akın Koçovalı rolünü oynayan Burak Dadak'ın da kadroya dahil olduğu öğrenilmişti.

Burak Dadak

Burak Dadak

Birbirinden başarılı oyuncuları bir bir kadrosuna dahil eden "Çekiç ve Gül: Behzat Ç." dizisine sürpriz bir isim daha dahil oldu. Kanal D ekranlarının fenomen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin sevilen ismi Evliya Aykan, 4. sezona giriş yapmaya hazırlanan programdan ayrıldı. Sosyal medya hesabından "Uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Sahne arkasında ve önünde eğlendiğim ve öğrendiğim yığınla deneyim yaşadım. Tüm ekip arkadaşlarıma, Mutfak çalışanlarına ve hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elveda gençliğim…" şeklinde bir paylaşımda bulunan Evliya Aykan'ın Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil olduğu açıklandı. 

Evliya Aykan

Evliya Aykan

Dizide cinayet büronun yeni elemanını oynayacak olan oyuncu hayranlarını heyecanlandırdı. 

Evliya Aykan Behzat Ç.nin kadrosuna dahil oldu

Evliya Aykan Behzat Ç.nin kadrosuna dahil oldu

ÇEKİÇ VE GÜL: BİR BEHZAT Ç. HİKAYESİ İLK TANITIM FRAGMANI!

Heyecanla beklenen yapım için geri sayım devam ederken, "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden ilk tanıtım geldi. BluTV'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, yakında BluTV’de!" ifadeleri kullanıldı.

BEHZAT Ç. GERİ DÖNÜYOR!

Bir dönemin en sevilen yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan Behzat Ç. yayınlandığı dönem ve sonrasında reyting rekorları kırarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. 

Behzat Ç geri dönüyor

Behzat Ç geri dönüyor

Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, dizinin üçüncü defa ekranlara geleceğini müjdeleyerek Behzat Ç. hayranlarını heyecanlandırdı. "Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil" diye konuşan Beşikçioğlu "Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir" ifadelerini kullandı.

Behzat Ç geri dönüyor

Behzat Ç geri dönüyor

Dünyaca ünlü rapçi Takeoff'un cinayetinde şok gelişme! Cinayet zanlısı tutuklandı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü rapçi Takeoff'un cinayetinde şok gelişme! Cinayet zanlısı tutuklandı
Gökçe Kırgız'dan beklenmedik hamle: Artık ölene kadar bu ismi kullanacağım!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Kırgız'dan beklenmedik hamle: Artık ölene kadar bu ismi kullanacağım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fenerbahçeli 1 yıl önce

ayyaş dizisi... aile için uygun değil...