Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı'dan sevindirici haber! Eşiyle barıştı...

YouTube platformunda Kafalar kanalının üyelerinden Bilal Hancı daha evliliğinin bir yılını bile doldurmadığı Esin Çepni ile boşanma kararı aldığını açıklamıştı. Hancı ile Çepni bir duyuru daha yaptı ve evliliklerine ikinci bir şans verdiklerini açıkladılar.

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı geçtiğimiz yıl Esin Çepni ile evlenmişti. Taze evlilik uzun sürmedi ve ikili boşanmaya karar vermişti. Uzun zamandır aralarındaki sorunları aşamaya çalışan ikili 'dostluk' mesajı vererek boşanacaklarını açıklamıştı.

Bilal Hancı geçtiğimiz yıl Esin Çepni ile evlenmişti.

Bilal Hancı geçtiğimiz yıl Esin Çepni ile evlenmişti.

BOŞANMA AÇIKLAMASI:

Bilal Hancı’da yaptığı açıklamada, "Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi ve güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler her zaman kalbimde kalacaksın." ifadelerini kullandı.

Bilal Hancı

Bilal Hancı

"HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM!"

Esin Çepni ise, 'Kararı almak kadar açıklamak da zormuş meğerse. Ne kadar yazıp sildiğimi bir bilseniz... Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim.' mesajını yayınladı.

Esin Çepni

Esin Çepni

AŞKA İKİNCİ ŞANS GELDİ!

Bu açıklamaların ardından sessizliğe bürünen Hancı ile Çepni'den müjdeli haber geldi. Ayrılık kararı alan ikili, barıştı. Dün Instagram hesabından bir video yayınlayan Bilal Hancı, eşiyle evliliklerine ikinci bir şans verme kararı aldıklarını açıkladı. Hancı şunları söyledi:

"Merhaba arkadaşlar, Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Size de söylemiştik. Şimdi tekrardan Esin ile ben bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya, devam ettirme kararı aldık. Ben Esin’i çok seviyorum onun da beni aynı şekilde sevdiğini inanıyorum. Hayatta her şey ikinci bir şansı hak eder. Sizden ricam Esin’e veya anneme herhangi bir şey yazmamanız. Çünkü annemi ve Esin’i üzecek yorumlar yapıyorsunuz. Onlara yazacaklarınızı bana yazın bende deşarj olun lütfen. DM ve yorumlarım açık değer verdiklerime üzücü şeyler yazmamanızı rica ediyorum. Beni sizler var ettiniz bu açıklamayı size borçluyum. Benim için zorlayıcı bir açıklama mutluyum. Evliliğimize ikinci kez şans veriyoruz." Alyansını da yeniden taktığını vurgulayan ve takipçilerine gösteren 32 yaşındaki Bilal Hancı, eşi Esin Çepni ile olan fotoğraflarını da geri yükledi.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

demirci 1 yıl önce

Yahu he hee...

HAYAT 1 yıl önce

Tanımadan iki ay tanıdğın adamla kadıla evlenirsen evliliğinde 1 yıl sürer.. Evlilik sorumluluğu olmayan insanların evlenmemesi ve çocuk sahibi olmaması gerek. Birkaç yıllık evlilikler yapanlara bakın çoğunun evliliği bitirmesinin nedeni GÖZÜ DIŞARDA olan tipler Eğlenceye devam için bitiriyorlar bunlardan ne millete ne devlete bir hayır gelmez sap gibi yaşar giderler.. kökleşmemiş ağaç gibi.

Toplam 1 beğeni