Ata Demirer'e minik hayranından şaşırtan Bursaspor sürprizi!

Bursa Bülbülü filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü komedyen Ata Demirer'e minik Bursaspor'lu hayranından şaşırtan sürpriz geldi. Bursa Bülbülü setine gelen minki hayranı Demirer'e Bursaspor forması hediye etti. Ünlü komedyen bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

49 yaşında olan komedyen Ata Demirer'in uzun zamandır hazırlığında olduğu kendi yazıp yönettiği Bursa Bülbülü setinde şaşırtan anlar oldu. Dizi setine ünlü komedyeni görmeye gelen Bursaspor'lu minik hayranı sürpriziyle şaşırttı. Demirer'e yeşil-beyazlı forma hediye eden minik hayranına kırmayarak formayı giydi. Ata Demirer o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Ata DemirerİLİŞKİLİ HABERAta Demirer'den yeni film Bursa Bülbülü yola çıktı! 'Bursa Bülbülü' çekimlerinden ilk kareler

Paylaştığı bir fotoğrafa, "Bu küçük seyircim bana formayı giydirir mi?" sözünü düşen Ata Demirer, bir sonraki paylaşımında "Giydirdi" ifadesini kullanarak Bursaspor formalı fotoğrafını hayranlarının beğenisine sundu. 

ata demirer ve minik hayranı

ata demirer ve minik hayranı

Bu paylaşımları Bursaspor taraftarının büyük beğenisini topladı.

ata demirer bursa forması giydi

ata demirer bursa forması giydi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Komedyen Ata Demirer'in güvercinlerle imtihanı güldürdü!

Acun Ilıcalı servet değerindeki yeni yatını suya indirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı servet değerindeki yeni yatını suya indirdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0