Survivor'ın eski sunucusu Alp Kırşan İstanbul'u terk etti! Parada gözüm olsaydı...

Geçtiğimiz senelerde sunduğu survivor yarışmasının sunuculuğunu yapan oyuncu Alp Kırşan uzun zamandır hiçbir projede yer almıyordu. Bodrumda bir organizasyonda görüntülenen Alp Kırşan yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı.

İstanbul'u terk eden ve ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşayan Alp Kırşan'ın survivor sunuculuğundan ani ayrılışı herkesi şoke etmişti. Kırşan, "Türkiye’de, ailemin yanında olmayı seçtim. Acun Ilıcalı da anlayışla karşıladı" demişti. Ailesiyle birlikte gözlerden uzak bir hayat süren Alp Kırşan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen 'Beyaz Gece' etkinliği sunuculuk yaptı. 

alp kırşan

alp kırşan

Oğulları Efe ve Ata ile ilgilendiğini söyleyen Kırşan, "Bunlar folik asit çocukları... Durmuyorlar, beyin olarak seninle yarışıyorlar. Bu yaş grubu çok zeki ve ailecek çok mağduruz. Buradan sesleniyorum; iki çocuk yapacaksanız ve ikincisi de erkek olacaksa dikkat edin... İstanbul'da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum'da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu'na pabucu ters giydirir." dedi.

alp kırşan istanbul

alp kırşan istanbul

"PARADA GÖZÜM OLSA İSTANBUL'DA YAŞARDIM"

Yeni proje müjdesini de veren Kırşan, "Zenginlik kültürümüz yok. Para ile çok işim yok. Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı, aynı tişörtü giyiyor. Yenisini istemezler kolay kolay... Biz öyle büyüdük ve onları da o şekilde yetiştiriyoruz. Çok mutluyum Bodrum'da. Parada gözüm olsa burada değil, İstanbul'da yaşardım." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Özçivit'ten rol arkadaşı Jaffa'ya destek paylaşımı!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0