Ekranlardan uzak kalan Beyazıt Öztürk kendini sanata verdi! Eskişehir'de atölye kurdu

Önceki gün İzmir Alaçatı'da bisiklet sürerken görüntülenen Beyazıt Öztürk, sanata yatırım yaptığını açıkladı. Eskişehir'de heykel atölyesi kuran ünlü şovmen "Fabrikalardaki artan malzemelerden büyük boyutlarda heykeller yaptık. Konsepti de ‘Filenin Sultanları’. Eylülde sergimiz var" dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün İzmir Alaçatı'da bisiklet sürerken objektiflere yansıdı. Karşısında muhabirleri gören Öztürk, hemen bisikletini kenara çekerek muhabirlerle ayak üstü sohbet etti. 

Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk

İşlerin azalmasından dolayı artık İstanbul'a çok sık gitmediğini dile getiren ünlü isim, "Ekranları özlediniz mi?" sorusuna "O Ses yarışması vardı. Bu sene olacak mı, olmayacak mı belli değil. Onlara Acun (Ilıcalı) bakıyor, onun da haberi gelir" şeklinde yanıt verdi.

Beyazıt Öztürk Alaçatıda görüntülendi

Beyazıt Öztürk Alaçatıda görüntülendi

"FABRİKA ATIKLARINDAN HEYKEL ATÖLYESİ KURDUK"

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Heykel bölümü mezunu olan ünlü şovmen, ekranlardan uzak kaldığı bu zaman diliminde sanata yatırım yaparak fabrikalardaki artan malzemelerden heykel yaptıklarını anlattı. Yaklaşık 1.5 senedir bu işle ilgilenen Öztürk "Fabrika atıklarından Eskişehir'de bir heykel atölyesi kurduk. Yaklaşık 1.5 senedir orada heykel yapıyoruz. Televizyon atıkları, kablolar... Fabrikadan çıkan atıklar ile 15 tane büyük boyutlarda heykel yaptık. Konsepti Kadın Voleybol Milli Takımı. Firma takıma sponsor olduğu için onların figürleri üzerine yaptık heykelleri, enteresan bir şey oldu. Benim de esas meslek okuldan, pandemi döneminde aklımıza geldi 'Yapalım mı?' dedik, şirket de 'Hadi yapalım' dedi. Sağ olsun hocalardan 1-2 arkadaşım destek attı. Eylül ayında Zorlu'da bir sergi düşünüyoruz​" ifadelerini kulandı.

Beyaz Show

Beyaz Show

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh dans yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu!

Karısı evli bir adamla düğün yapmıştı! Esra Erol'daki Mustafa ildemir olayında gözaltı şoku

İLİŞKİLİ HABER

Karısı evli bir adamla düğün yapmıştı! Esra Erol'daki Mustafa ildemir olayında gözaltı şoku
Barış Akarsu'nun kız arkadaşı Zeynep Koçak'ın ailesinden filme itiraz!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Akarsu'nun kız arkadaşı Zeynep Koçak'ın ailesinden filme itiraz!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Çiftçi 1 yıl önce

Heykel şaşırdık mi hayır

Toplam 1 beğeni

vatandash 1 yıl önce

ee tabii.. chp liler heykele ragbet gösterince yeni bir ekmek kapisi cikti desene..

Toplam 1 beğeni

Şahin YILDIZ 1 yıl önce

Şu adamlar dişe dokunur bir tane icraat yapmadan vatan millet devlet için bir kazık çakmadan kakari kukuriyle şöhret oldu alaçatıda gününü gün eden biri oldu ya helal olsun bize

Toplam 1 beğeni

VATANDAŞ 1 yıl önce

AMAN EKSİK OLSUN DA ne olursa olsun...

Toplam 1 beğeni