Karısı evli bir adamla düğün yapmıştı! Esra Erol'daki Mustafa ildemir olayında gözaltı şoku

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde Mustafa İldemir olayıyla gündeme gelmişti. "Ben cezaevindeyken eşim Vesile İldemir, evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı" diyerek gözyaşlarına boğulan Mustafa Bey, çocuğundan ayrı kalmak istemediği için yardım istemişti. Yaşananların ardından Mustafa Bey canlı yayında eşi Vesile İldemir'in düğün yaptığı Adem Şeli'yle yüzleşti.

Gündüz kuşağının fenomen programı Esra Erol'da hafta içi her gün farklı konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. İzleyenleri şaşırtan olaylarla gündemden düşmeyen programın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüne iftira nedeniyle 47 gün hapis yatan 23 yaşındaki Mustafa İldemir damga vurmuştu. 

Vesile İldemir ve Mustafa İldemir

Vesile İldemir ve Mustafa İldemir

Kendisi cezaevindeyken eşi Vesile İldemir'in evli Adem Şeli'yle düğün yaptığını söyleyen Mustafa Bey, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamamış ve 2.5 yaşındaki kızını istediğini dile getirmişti. Yaşanan skandal olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Mustafa İldemir, eşine seslenip "Gel, çocuğumun velayetini bana ver ve boşanalım" demişti.

Canlı yayında büyük yüzleşme

Canlı yayında büyük yüzleşme

Mustafa Bey, dünkü canlı yayında eşi Vesile İldemir ile Adem Şeli ile yüzleşti. Velayeti annede olan çocuğu teslim etmeyen Adem Bey, programda polisler tarafından alınarak gözaltına götürüldü.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Kendisi cezaevindeyken eşinin yasak aşkıyla evlendiğini anlatan Mustafa İldemir, 2.5 yaşındaki kızından ayrı kalmak istemediğini "Kızımı benden ayırmasınlar. Benim tek derdim o" sözleriyle ifade etti. Eşiyle yıllardır sorunlu bir evlilik yürüttüklerini ancak karşılaştığı durumla adeta şok olduğunu söyleyen İldemir "Ablamın eski görümcesiydi. Ablamla eniştem boşanma aşamasına gelince biz de eşimle kaçmak zorunda kaldık. 4,5 yıllık evliyiz ama defalarca kez ailesinin evine geri döndü. Şubat ayında iftira nedeniyle cezaevine girdim. Ben cezaevine girerken karım da annesinin evindeydi. Ben 10 Mart'ta cezaevine girdim, eşim de 15 Mart'ta Adem'le tanışmış. 27 Mart'ta da düğün yaptılar" şeklinde konuştu.

Esra Erolda

Esra Erolda

"EVLADIMI BENDEN AYIRMASINLAR"

Kötü haberi cezaevinde annesinin aramasıyla öğrenen İldemir, "Cezaevinde annem arayarak 'davullu zurnalı düğün yaptılar' deyince inanmak istemedim. Cezaevinden çıkana kadar ağladım ve görüş gününe geleceğini düşündüm hep. Yaptığı zoruma gidiyor. Şu an hiç umudum yok çocuğumun velayetini istiyorum. Kızımı benden ayırmasınlar yeterli. Evladımı benden ayırmasınlar" diyerek isyan etti. 

Esra Erolda programına Mustafa İldemir olayı damga vurdu

Esra Erolda programına Mustafa İldemir olayı damga vurdu

Eşinin yasak aşkıyla yaptığı düğünün görüntülerini izlerken gözyaşlarına boğulan Mustafa Bey, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eşim beni arayıp çocuğu gelip almazsam yurda vereceğini söyledi. Ben inanmadım, vermez diye düşündüm. Sonra Antalya'dan emniyet aradı ve 'Gel çocuğunu al' dediler. Bunun üzerine maddi durumum biraz kötüydü, telefonumu satıp Antalya'ya gittim" dedi. Antalya'ya gittikten sonra eşi Vesile İldemir ile yüzleştiklerini söyleyen Mustafa İldemir, sözlerine şöyle devam etti: "Vesile, Adem'in 'barışmak istiyorsanız, barışın' dediğini söyleyip barışmak istedi. Ben çocuğumu alıp döndüm. Gelsin, çocuğumun velayetini bana versin ve boşanalım. Beni çocuğumdan ayrı bırakmayın. Allah'ından bulsun, ben başka bir şey istemiyorum ama çocuğumdan ayrılmayayım" 

Esra Erolda Mustafa İldemir olayı

Esra Erolda Mustafa İldemir olayı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Chris Rock'a attığı tokattan sonra Will Smith 'Efsane' ile geri dönüyor!

Ekranlardan uzak kalan Beyazıt Öztürk kendini sanata verdi! Eskişehir'de atölye kurdu

İLİŞKİLİ HABER

Ekranlardan uzak kalan Beyazıt Öztürk kendini sanata verdi! Eskişehir'de atölye kurdu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Cafer 1 yıl önce

Bu evlilik çoktan bitmiş kadının odamdada duracağını meçhul çocuğuna sahip çıkıp onu büyütmeye hayata hazırlamaya bak.Allah c.c yardımcın olsun.

Toplam 3 beğeni