Köpeğiyle restorana girmek isteyen Burcu Özberk'e büyük şok!

Geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de bir restoran çıkışı görüntülenen oyuncu Burcu Özberk, karşılaştığı muameleyi anlatırken sinirlerine hakim olmaktan güçlük çekti. Ünlü oyuncu köpeğiyle açık hava kısımda yemek yiyecekken, köpeği çantasına koymadan hizmet veremeyeceğini açıklayan görevliyi ikna edemedi.

Burcu Özberk oyunculuktaki performansıyla dikkatleri üzerine çekerken, bir yanan da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla da adından sıkça bahsettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabından da sıklıkla paylaştığı köpeği "Çangu" ile her anını beraber geçiren ünlü oyuncu bu sefer hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

burcu özberk ve köpeği çangu

burcu özberk ve köpeği çangu

"SERVİS VEREMEYİZ"

Geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de yemek yemek için bir restorana giren Özberk, köpeği kucağında menüye bakarken, restoran müdürü ile atışma yaşadı. Ünlü oyuncuya "Köpeği çantasına koymazsanız size servis veremeyiz" şeklinde ifadede bulunan restoran müdürü, Özberk'in kucağından indirmemesine rağmen hizmet veremeyeceğinin altını çizdi. 

burcu özberk ve köpeği çangu

burcu özberk ve köpeği çangu

POLEMİK OLUŞTURDU

Başarılı oyuncu, normalde sık sık geldiği bir mekan olduğunu ve daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığını dile getirirken, hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Sosyal medyaya düşen olay sonrasında kimisi haklı derken, kimisi açık hava da izin olmalı sözleriyle polemik oluşturdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin babasıyla olan diyaloğu güldürdü

Demet Akalın'dan Alişan için doğum günü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan Alişan için doğum günü paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 9

Mehmet 1 yıl önce

Sonradan görmeler.

İsmet 1 yıl önce

Helal olsun işletme sahibine ve o eli öpülesi garsona...

Toplam 2 beğeni

gökhan 1 yıl önce

niye ki hayırdır ? Senin gibi hayvan düşmanı oldugu için mi helal olsun ? Ne pok bir zihniyete sahipsiniz yobazlar sizi . Sevmezse köpek yobaz sevmez. Yada şafi diye köpek düşmanı mezhebden olanlar sevmez. Sen hangisisin ?

Toplam 0 Beğeni

Bulutlu 1 yıl önce

Hic hoşlanmadığım biri, abartı soyunmadan filmde oyunculuk yapamıyor, ne ihtiyac duyuyorsa. Şımarıkca, ben yemek yerken senin hayvaninin kokusunu, sapirtisini, korkusunu cekmek zorunda miyim, hayvanı dogada bak, iç mekanlara hapsedip, hayvansever olduklarını iddia ediyorlar, resmen hayvancagizlara zulum. Kısıtlanmış, dogasona göre davranamayan, insan olmaya zorlanan hayvan, ezilmiş demektir. Kimse kendini kandırmasın.

Toplam 3 beğeni

İbbst 1 yıl önce

Köpek birden masaya atlasa ne olacak?bizim restoran da içeriye almak bile yasak?

Toplam 1 beğeni

Mehmet ER 1 yıl önce

çok iyi bir muamele olmuş görevlileri tebrik ederim... Hükümetten de apartmanlarda köpek besleme yasağı kanunu yapmasını bekliyoruz...

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun