Kerem Alışık'ın reklam filmi Babalar Günü'ne damga vurdu! Üç nesil Alışık aynı karede

Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık Babalar Günü için kamera karşısına geçti. Alışık'ın rol aldığı reklam filminde merhum sanatçı ile kendi oğlu Sadri Alışık'ın da aynı karede olması izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Birçok projede yer alan Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık, Babalar Günü için bir reklam filmi çekti. Ünlü oyuncu merhum sanatçı Alışık'ı ve oğlu Sadri Alışık'ı oynadığı reklamda bir araya getirdi. Üç nesil Alışık'ın bir arada olduğu reklam filmi, ekran başındakilere duygulu anlar yaşattı. Alışık, çektiği filmle geçmişe götürdü.

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık

"O GÜNLER"

Ekranlara gelen reklam filminde, Kerem Alışık’ın 6 yaşındaki hali ile annesi Çolpan İlhan’ın görüntüleri izletildi. Alışık, babasının görüntülerini izleyip onunla özlem giderirken oğlu Sadri Alışık da babasını teselli etti. Öte yandan Ferdi Özbeğen'in "O Günler" şarkısının çaldığı reklam filmi İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Ses Tiyatrosu'nda çekildi.

Kerem Alışık oynadığı reklam filminde babası ve oğlunu bir araya getirdi

Kerem Alışık oynadığı reklam filminde babası ve oğlunu bir araya getirdi

Kerem AlışıkİLİŞKİLİ HABERKerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık dedesinin izinde gidiyor!

"BANA 'BABA' DİYEN BİR SADRİ ALIŞIK VAR"

Çekim esnasında yaşadığı duyguları anlatan Kerem Alışık, "Baba diyebildiğim bir Sadri Alışık'ım yok ama bana 'baba' diyen bir Sadri Alışık var. Babalar dua gibi oluyor. Görünmese de dokunuyor insana. Evlatların baba omuzundan başka gidecek yeri olmuyor ki... Baba evladın, evlat babanın ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur. Onlar için iyi gün kötü gün yoktur" dedi.

Tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayan başarılı oyuncunun oğlu Sadri Alışık ise şu şekilde konuştu:

"Babam ve özlemini çektiğim dedemle aynı filmde olmak çok değerli. Babalar Günü gibi özel bir günde hiç unutmayacağımız bir anı oldu bizim için. Tüm babaların ve içinde evlat sevgisini barındıran herkesin Babalar Günü’nü kutlarım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyanın en büyük Türk müziği çocuk korosu!

Safiye Soyman ve Faik Öztürk Kayseri'de hayranlarıyla buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman ve Faik Öztürk Kayseri'de hayranlarıyla buluştu!
Müge Anlı'nın evlilik haberi Twitter'a damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın evlilik haberi Twitter'a damga vurdu!

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir 1 yıl önce

Hiç hoş olmadı madem babalar güne bir reklam çekilecekse fabrikada çalışan inşaatlarda çalışan mevsimlik işçi olarak çalışan seyyar satıcılık yapan yani hem zor işleri yapan ve alın terinin hakkını almayan babaların filmini çekseydiniz bir şahıs üzerinden çekilmesi bir şey ifade etmiyor.