Safiye Soyman ve Faik Öztürk Kayseri'de hayranlarıyla buluştu!

Safiye Soyman ve Faik Öztürk Kayseri'de bir AVM'de babalar gününe özel düzenlenen Sarma Yarışması'na katılarak hayranlarıyla bir araya geldi.

Önceki gün Babalar Günü dolayısıyla Kayseri'de bir AVM'de Sarma Yarışması düzenlendi. Nisan ayında evlenen Seda Sayan'ın nikahında giydiği yıldız desenli kıyafetiyle beraber saç ve makyajıyla gündem olan Safiye Soyman, müstakbel eşi Faik Öztürk ile birlikte Kayseri'de hayranlarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen 'Hünerli Eller Yarışıyor, En Güzel Saran Kazanıyor' parolasıyla Babalar Günü'ne özel düzenlenen 'Sarma Yarışması' ünlü çiftin katılımıyla yapıldı.

Safiye Soyman

Safiye Soyman

"BİZİM GÖREVİMİZ İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAK"

Kayseri'de ünlü çiftin katılımlarıyla gerçekleştirilen 'Sarma Yarışması'nda jüri üyeleri ve yarışmacıların tanıtılmasının ardından Soyman ve Öztürk çifti şarkılarıyla hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Etkinliğin yapıldığı AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya ise davetlilere, "Bizim görevimiz ihtiyaçlarınızı karşılamak. Faik Bey ve Safiye Hanım'a çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizi kırmayıp buraya geldiler. Değerli jürimize de teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan değerli hanımefendilere çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık. Bu organizasyona gelip izleyerek destek veren değerli misafirlerimize, hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler" şeklinde konuştu.

İLİŞKİLİ HABER"Saçını yolarım Safiye abla" diyen İrem Derici'ye Safiye Soyman'dan sert yanıt!

Öte yandan etkinlikte jüri üyeleri, yarışmacılar tarafından hazırlanan sarmaları tadarak puanlama yaptı. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Amine Gülşe görümcesinin doğum gününde resmen döktürdü!

Johnny Depp'e 10 milyon dolar ödemesi gereken Amber Heard beş parasız kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Johnny Depp'e 10 milyon dolar ödemesi gereken Amber Heard beş parasız kaldı!
Kerem Alışık'ın reklam filmi Babalar Günü'ne damga vurdu! Üç nesil Alışık aynı karede

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Alışık'ın reklam filmi Babalar Günü'ne damga vurdu! Üç nesil Alışık aynı karede

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0