İbrahim Tatlıses'in eski eşine ve oğluna öfkesi dinmiyor! 'Had bilmek çok önemli'

İbrahim Tatlıses'in Babalar Günü'nde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, oğlu Ahmet Tatlıses ile arasında büyük bir kavganın fitilini ateşlemişti. Son olarak "Babamın akıl sağlığından şüphe ediyorum" diyen Ahmet Tatlıses vasi tayini için mahkemeye başvurmuştu. Mallarına şerh konulan ve eski eşi Adalet Sara tarafından da mahkemeye verilen Tatlıses, geçtiğimiz gün verdiği konserinde ailesine ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Babalar Günü'nde yaptığı paylaşım sonrası oğlu Ahmet Tatlıses ile gerginlik yaşamıştı. İkili arasındaki kavga karşılıklı suçlamalar nedeniyle büyürken olaya Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara da dahil oldu. 45 yıl önce boşandığı Adalet Sara'yı kendisine büyü yapmakla suçlayan ünlü sanatçı, oğlu Ahmet Tatlıses'in de kendisine ihanet ettiğini ileri sürdü. Bunun üzerine babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini dile getiren Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'e dava açarak mallarına şerh koydurdu. Dava karşısında adeta çılgına dönen Tatlıses, yeniden mahkemeye gitse de istediği sonucu alamadı. Ardından Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara, ünlü şarkıcının kendisine 'kara yılan' ve 'büyücü' şeklinde hakaret ettiğini ileri sürerek Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve aile arasında gerilim hat safhaya yükseldi.

İbrahim Tatlıses, Ahmer Tatlıses ve Adalet Sara

İbrahim Tatlıses, Ahmer Tatlıses ve Adalet Sara

"HAD BİLMEK ÇOK ÖNEMLİ!"

Ünlü şarkıcının eski eşi ve oğluyla yaşadığı problemler devam ederken Tatlıses her fırsatta hayranlarıyla dertleşmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde 7. kez Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren ünlü şarkıcı eski eşi Adalet Durak ve oğlu Ahmet Tatlı hakkında şöyle konuştu:

"Bak futbolcuların ömrü 7.8 senedir. 36 yaşına kadar oynarlar... Ama sanatçının öyle değil. Elvis Presley mesela. Allah rahmet eylesin. Frank Sinatra... 70 yaşında sahneye çıktı, ortalığı yeniden yıktı. Ben de 70'im ama yıkılıyor muyum bilmiyorum. Yaş 70 ama iş hiç bitmemiş Mugo... Bitmeyecek de, bitiremeyeceksiniz de. Had bilmek çok önemli. Haddini bildiğin sürece doğru gidersin"

İbrahim Tatlıses konserinden kareler

İbrahim Tatlıses konserinden kareler

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Tüm bu gerilim son hız devam ederken Tatlıses, geçtiğimiz gün Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı. Hayranlarına müzik şöleni yaşatan usta sanatçı, sevenlerine "1974'ten bu yana 48 senedir sahnedeyim. Hep size eğildim, eğilmekten de şeref duydum. Bana bu şerefi yaşatıyorsunuz" sözleriyle teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

"AKLİ DENGESİ YERİNDE OLMAYAN EZBERE BİLİR Mİ?"

Konser esnasında hayranlarıyla dertleşen Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in davranışlarına işaret ederek "Bana akli dengesi yerinde değil diyorlar, be geri zekalılar, aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?" ifadelerini kullandı. Kendisine vasi davası açan oğluna ateş püsküren Tatlıses'e Ahmet Tatlıses'in ne diyeceği merak konusu oldu.

 İbrahim Tatlısesten Ahmet Tatlıses açıklaması

İbrahim Tatlısesten Ahmet Tatlıses açıklaması

"ONUN İSMİNİ BİLE DUYMAK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Babalar Günü'ne özel bir paylaşımda bulunarak "Baba candır 'baba'nın kıymetini bilmeyenler Ahmak oğlu AHMAKTIR" ifadelerini kullanmıştı. 7 çocuk babası Tatlıses'in bu paylaşımı takipçileri tarafından bir süredir dargın olduğu oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme olarak yorumlandı. Oğluna karşı gardını alan İbrahim Tatlıses'in bu sözleri üzerine 45 yıl önce boşandığı eski eşi Adalet Sara, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Hangi Babaların Günü kutlanır" şeklinde ateş püskürdü. 

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

Annesini destekleyen Ahmet Tatlıses, Adalet Hanımın paylaşımını kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Üçlü arasındaki ipler gerilirken İbrahim Tatlıses, eski eşi ve oğlunun mesajına çok sinirlendi. Beyaz TV'de canlı yayına bağlanan İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü. "Ben vurulduğumda, şirketin kasasını boşalttı" diyerek oğlunu ihanetle suçlayan Tatlıses, adeta çılgına döndü. 

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses'e 7 dükkan verdiğini ve oğlunun hepsini batırdığına dikkat çeken ünlü şarkıcı şöyle konuştu:

"Oğluma yedi dükkan verdim, hepsini batırmış neyin helalliği. Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem Perihan Savaş da olmak üzere. Ben Adalet Hanım'dan 45 senedir ayrıyım bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o, 7 tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz… Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç… Bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı? Onun ismini bile duymak istemiyorum. Bodrum'dan çıktım geliyorum bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim"

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses birbirine girdi

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses birbirine girdi

"BEN ONUN İÇİN CANIMI ORTAYA KOYDUM"

İbrahim Tatlıses'in zehir zemberek açıklamalarına sessiz kalmayan Ahmet Tatlıses ise sosyal medya hesabından uzun bir açıklama metni yayınladı. Babasını yerden yere vuran Ahmet Tatlıses şu ifadelere yer verdi:

"Her ne kadar aile mevzularımızı konuşmak istemesem ve bugüne kadar bu konularda açıklama yapmaya mesafeli dursam da bugün İbrahim Tatlıses'in benim, annem ve ailem ile ilgili yaptığı açıklamalar korkunç, akıl almaz ve gerçeği yansıtmayan iftiralara döndüğü için açıklama yapmam zaruri bir hale gelmiştir. Öncelikle kendisi vurulduğu dönemde, beni kasasını boşaltmak ile suçlamıştır. Hepinizin bildiği gibi İbrahim Tatlıses'in başına bu elim olay geldiğinde ben ameliyat ve tedavi sürecinde İstanbul hatta Almanya'da dahi devamlı hastanede idim. Evinin de bulunduğu şirkete bir kez gittim, muhasebecisi eşliğinde bende anahtarı dahi bulunmayan evi ve kasası açıldı sayım yapıldı, varlıklar' muhasebecisi, şirket müdürü ve şirket çalışanları eşliğinde raporlanarak imzalandı. Buna o dönem herkes şahittir. Bir diğer bahsi geçen olay kendisinin bana ‘7 dükkân verdim hepsini batırdı’ söylemi ile ilgilidir. Böyle bir durum söz konusu değildir. Mecidiyeköy 'de 2000'lerin başında bir dükkân açtım, kendisi franchise sistemini Türkiye çapında iptal etti, işlerimizin bozulmasıyla kapattık. Yine bu olaydan yıllar sonra bir AVM'de gıda üzerine dükkân açtım, yıllar sonra AVM'nin yüksek kira maliyetleri üzerine devir ettim. İş hayatı normları içinde gerçekleşen bu hadiseleri "ben yaptım batırdı" gibi aksettirmesini rahatsızlığına veriyorum nitekim kendisi benim yüzümden bir zarara uğramamıştır ve benim yıllardır süren kendi imkanlarımla sürdürdüğüm iş hayatım halen devam etmektedir. Bugüne kadar kendisi bana bir ev dahi vermemiştir. Ama bana ihtiyaç duyduğu her an gözüm kapalı canımı ortaya koymuşumdur. Ayrıca bahsettiği gibi kendisine hiç hakaret etmedim, ağza alınmayacak sözler sarf etmedim. Zaten aylardır kendisi ile diyaloğum yok bunu da kendisi beyin tümörü ameliyatımda "görmedim, gitmedim, gözümden bir damla yaş gelmedi" diyerek cümlelere dökmüştür. Ne kadar can acıtıcı olsa da bu davranışı ve söylemleri benim değil kendisini bağlar.​ "

"AKIL SAĞLIĞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELERİM ARTMIŞTIR"

Annesine yönelik söylenen sözlere de sert yanıtlar veren Ahmet Tatlıses, sözlerinin devamında şöyle konuştu:

"Buraya kadar ben yine sineye çekerdim AMA değil annem kim olursa olsun dini inanışlarından ötürü kendi hür idaresiyle seçtiği kıyafet üzerinden birinin aşağılanmasına göz yumamamam. Hiç kimse benim annemi kara peçeli diyerek aşağılayamaz. Hiç kimse benim anneme yılan diyemez. Benim annem kendi halinde, eşrafında herkesin saygı duyduğu eski bir devlet memuru ve namuslu bir kadındır. "Domuz yağı sürdüler, sevgilime büyü yaptılar, bizi ayırdılar" gibi ardı arkası kesilmez, korkunç, utanç verici iftiraları asla kabul etmiyorum ve milyonların önünde "büyü yaptılar, domuz yağı sürdüler" gibi açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır"

Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses

AKIL SAĞLIĞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELERİM VAR DEYİP MAHKEMEYE BAŞVURDU!

Babasının açıklamaları karşısında gemileri yakan Ahmet Tatlıses, "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır" şeklinde konuştu ve hemen harekete geçti. Vasi tayini için mahkemeye başvuran Ahmet Tatlıses'in avukatı Necmi Uğur Çelikel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkil Ahmet Tatlıses , babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır. Sn. İbrahim Tatlıses'in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacı ile TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses'ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan Mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açmış bulunmaktayız. Bahse konu olay ile ilgili gelişmelerden kamuoyu bilgi sahibi edilecektir"

MAHKEME KARARINI VERDİ!

Baba oğulun arasındaki gerilim hat safhaya ulaşırken Ahmet Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'e açtığı vasi davasında şaşırtan bir gelişme yaşandı. Mahkeme ünlü şarkıcının taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

MAHKEME TATLISES'İN İSTEĞİNİ REDDETTİ!

Yaşananların ardından çok sinirlenen İbrahim Tatlıses, mahkemeye başvurarak korunma talebinde bulundu. Ancak mahkeme, taraflar arasındaki çekişmenin magazin basınına yansıyan ve maddi çekişmelerden kaynaklı olaylar olduğunu ileri sürerek Tatlıses'in bu isteğini reddetti. 

İbrahim Tatlıses mahkemeden red yanıtını aldı

İbrahim Tatlıses mahkemeden red yanıtını aldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'ın kızı sosyal medyada ilgi odağı oldu!

Müge Boz hamile mi? İşte o açıklamalar...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Boz hamile mi? İşte o açıklamalar...
Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil hakkında şoke eden gerçek! Kurtlar Vadisi'nde...

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil hakkında şoke eden gerçek! Kurtlar Vadisi'nde...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

Tğb 1 yıl önce

Sende az deyilsin ibo.... Milyonların karşısında yıldız tilbeyi öylebi küçük düşürmüştüki o zamandan bu yana iki yakası Bi araya gelmiyo, ve nicelerini,,

Toplam 2 beğeni

Hakan 1 yıl önce

Ver bir dükkan birine kırdın iki bacağını kafasını akıllanır

olmamış 1 yıl önce

bıraksan artık şu sahneleri

Toplam 1 beğeni

vatandaş 1 yıl önce

pamuk'da var.

ek9 1 yıl önce

yiyin birbirinizi

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun