Onur Buldu baba olmuştu! Çocuğunu ilk kez paylaştı

Güldür Güldür'de ki oyunculuk performansıyla gündeme gelen Onur Buldu, geçtiğimiz gün babalık duygusunu tattı. Ünlü oyuncunun kızı dünyaya geldi. Şimdilerde paylaşımda bulunan ünlü oyuncu ilk kez kızını paylaştı!

Güldür Güldür programının en sevilen samimi ve doğal oyuncuları arasında yer alan Onur Buldu, 2020 yılında pandeminin baş gösterdiği dönemde  Duygu Koz ile sessiz sedasız evlenmiş ve nikahına da kimseyi çağırmamıştı.

onur buldu ve eşi duygu koz

onur buldu ve eşi duygu koz

HER ŞEYİ SESSİZ SEDASIZ 

Ünlü oyuncu baba olacağını da son dakikaya kadar söylemezken, son aylarında haberini verdiği ve Duygu Koz ile dünyaya getireceği çocukları için heyecanlı olduklarını dile getirmişti. Ünlü oyuncu magazin dünyasında uzakta kalmaya çalışarak devam ettirdiği hayatında babalık duygusunu tam anlamıyla geçtiğimiz gün yaşadığını açıkladı.

onur buldu ve eşi

onur buldu ve eşi

"MASAL" DÜNYAYA GÖZÜNÜ AÇTI

Buldu'nun eşi Duygu Koz'un dün sabah saatlerinde Acıbadem Maslak Hatanesi'nde doğum yaptığı öğrenildi. Buldu ve Koz'un kızı olduğu açıklanan hastanede bebeğin 3.110 gram kadar bir kilo ve 50 cm boy ile dünyaya geldiği, sağlık durumunun da son derece iyi olduğu öğrenildi. Doğan kızlarına "Masal" adını koyan Buldu, hastanenin kapısında annenin de durumunun çok iyi olduğunu bildirdi.

onur buldu baba oldu

onur buldu baba oldu

İLK KEZ ÇOCUĞUNU PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde paylaşıma sunan ünlü oyuncu kızını paylaşıma sunarken, babalık duygusundan bahseden bir açıklama da da bulundu. Paylaşımına "Masal’ımıza kavuştuk. bugün tam 40 gün oldu hem de. @kozduygu sevgilim bütün cefayı çekse de sefada beni de ortak ettiği için çok teşekkür ederim. sizi seviyorum canlarım" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burak Özçivit'ten rol arkadaşı Jaffa'ya destek paylaşımı!

Engincan'dan annesi Sibel Can'a doğum günü sürprizi! Geçmişe götürdü

İLİŞKİLİ HABER

Engincan'dan annesi Sibel Can'a doğum günü sürprizi! Geçmişe götürdü

BİR YORUM YAPIN 0