Eşi tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu! İlk kez konuştu

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira geçtiğimiz haftalarda eşini aldatırken yakaladığını ve ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Shakira'nın eşi Pique için peşine dedektif tuttuğu ve uzun zamandır gece hayatı başta olmak üzere izlendiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Shakira, eşi Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ile evliliğini sonlandırma kararı aldığını belirtmişti. Aldattığı esnada Shakira'nın Pique'yi basmasıyla biten evlilik için Pique eski eşine "Ben masumum!" diyerek seslenmesi basında büyük yankı uyandırmıştı. Ardından boşanma davası açan Shakira olay sonrası ilk kez konuştu!

shakira ve pique

shakira ve pique

"BENİ MÜZİK KURTARDI"

Bir dergide röportaj veren Shakira evlilik hayatını kariyerini nasıl etkilediği sorusuna cevap olarak "Müzik benim için bir hayat kurtarıcı. Parçalanmış halde hissettiğim günler oldu ve bu günlerden sadece müzik ile sıyrılabildim. İşin gözümü çok korkuttuğu günler oldu. Sadece çocuklarıma sarılıp, yataktan çıkmak istemediğim günler... Ancak ayağa kalkıp klip çekimine veya stüdyoya gitmek zorundaydım" açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcı Shakira aldatıldıktan sonra boşanma kararı almıştı! Hayranlarına mesaj bıraktıİLİŞKİLİ HABERÜnlü şarkıcı Shakira aldatıldıktan sonra boşanma kararı almıştı! Hayranlarına mesaj bıraktı

shakira ve gerard pique

shakira ve gerard pique

DEDEKTİF TUTMUŞ

Şimdilerde aradaki gerilimi azaltmak için bir araya gelmeyi bekleyen Shakira ve Pique çiftinin evliliği biterken, aslında Shakira'nın daha öncesinde şüphelenip dedektif tuttuğu öğrenildi. Başarılı şarkıcı Pique'nin gece hayatı ve kendi evde yokken ne yaptığını merak ettiği için dedektif kiraladığı İspanyol basınında yer alırken, haberi Shakira'dan habersiz dedektifler mi sızdırdı yoksa Shakira bilerek rezil etmek için sızdırdı mevzusu hala merak ediliyor.

shakira ve gerard pique

shakira ve gerard pique

ÇOCUKLARINI KORUMAYA ÇALIŞIYORLAR

İki çocuk sahibi olan Shakira ve Pique, çocukların bu durumdan haberdar olmaması ve etkilenmemesi için çabaladıkları öğrenilirken, Shakira'nın çocuklarla İspanya'dan ayrılıp Miami'de yaşayacağı öğrenildi.

shakira ve gerard pique

shakira ve gerard pique

İMAJI ZEDELENMİŞ

Pique'nin kamuoyundaki imajını zedelediği için eski eşinin çevresinden rahatsız olduğu ve ikilinin aralarındaki gerilimi azaltmak için yakın zamanda bir araya geleceği konuşuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh dans yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu!

Üsküp'te TRT Balkan'ın tanıtımı yapıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Üsküp'te TRT Balkan'ın tanıtımı yapıldı!

BİR YORUM YAPIN 0