Ece Seçkin'in fobisi başına bela açtı! Psikoterapiye başladı

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu pilot eşi Çağrı Terlemez'le mutlu aile hayatlarına devam ederken, fobisi yüzünden sıkıntılı zamanlar yaşadığını belirten ünlü şarkıcı Ece Seçkin, psikoterapi almaya başladığını bildirdi.

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, çıkarttığı şarkılarıyla gündeme bomba gibi gelirken yakın zamanda sessizliğini korumaya devam ediyordu. Geçtiğimiz yıl içerisinde pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren başarılı popçu, aile hayatına ilişkin magazin gündemine gelmemeyi tercih eden isimler arasında yerini alıyor. Seçkin, yakın zamanda daha da etkisi artan bir fobisi olduğunu ve başına bela açtığını itiraf etti.

ece seçkin

ece seçkin

"FOBİM NÜKSETTİ"

Ünlü şarkıcı Seçkin, geçtiğimiz günlerde Etiler'de kameralara yansıdı. Seçkin, son zamanlarda uçak korkusu olduğunu konserlere kara yoluyla gittiğini ifade ederken "Bu aralar uçak fobim nüksetti." açıklamasında bulundu.

ece sçekin ve çağrı terlemez

ece sçekin ve çağrı terlemez

"PSİKOTERAPİYE BAŞLADIM"

Kara yoluyla yetişemediğini ve yakın zamanda eşinin de pilot olmasından kaynaklı alışması gerektiğini bildiren Seçkin "Sanırım bu aralar üst üste uçak seyahati yaptığım için oldu. Bunu yenebilmem için psikoterapi almaya başladım" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

59 yaşındaki Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'i de kendine benzetti!

İbrahim Tatlıses'in büyük kaybı! Söz yazarı ve besteci Muhammed Ahmed Erbilli yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in büyük kaybı! Söz yazarı ve besteci Muhammed Ahmed Erbilli yaşamını yitirdi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0