Demet Akalın'dan alkış toplayan hareket! Sahnede kredi kartıyla bağış yaptı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahnede performansını sergilerken İlker Ayrık POS cihazı çıkardı. Akalın, kredi kartını isteyerek 20 bin TL'lik bağışta bulundu.

İstanbul PR Prodüksiyon ev sahipliğinde, Gülmek İyileştirir Derneği’ne destek olmak amacıyla gerçekleşen "Uluslararası İstanbul Ödülleri" önceki akşam Beşiktaş Swissotel'de sunuculuğunu Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu'nun yaptığı ödül töreni geceye damgasını vurdu.

demet akalın

demet akalın

"YILIN EN İYİ KADIN POP ŞARKICISI"

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, geçtiğimiz gün düzenlenen ödül töreninde "Yılın En İyi Pop Kadın Şarkıcısı" ödülünün sahibi oldu. Akalın, adını hafızalara kazırken, alkış toplayan hareketiyle sosyal medyada gündem oldu. "Uluslararası İstanbul Ödülleri" Ödül töreni gecesinde sunuculuk yapan İlker Ayrık, kanser gören çocuklar için bağış toplamaya başladı.

demet akalın ve ilker ayrık

demet akalın ve ilker ayrık

"20 BİN TL BAĞIŞTA BULUNDU"

Bağış toplamak için POS cihazı çıkaran İlker Ayrık, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a seslenerek "Kartımı yolla Okan" demesiyle tüm alkışları kazanmayı başardı. Gecede sahne alan Akalın, İlker Ayrık'a geçmişte döneme damgasını vuran sunuculuğunu üstlendiği yarışma programına katıldığını ve o programdan kazandığı otomobili hatırlattı. Akalın "Senin çok paranı aldık, senden araba aldık. Şimdi ilk bağışı ben yapacağım." diyerek kredi kartından 20 bin liralık bağış çektirdi.

İbrahim Tatlıses'in büyük kaybı! Söz yazarı ve besteci Muhammed Ahmed Erbilli yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in büyük kaybı! Söz yazarı ve besteci Muhammed Ahmed Erbilli yaşamını yitirdi

BİR YORUM YAPIN 1

MK4477 1 yıl önce

Yine karlı çıkmış demet,20 bin bağış yapmış 500 bine yapamayacağı reklamı yapmış.